Θεσσαλονίκη: Έγινε ξανά Χόλιγουντ λόγω των γυρισμάτων της ταινίας «The Bricklayer»
Θεσσαλονίκη: Έγινε ξανά Χόλιγουντ – Εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας «The Bricklayer». Διαφορετική όψη έχει από σήμερα το πρωί η περιοχή της Βαλαωρίτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Εκεί έχουν ξεκινήσει πλέον τα γυρίσματα της τρίτης Χολιγουντιανής ταινίας που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη, «The Bricklayer».
Σύμφωνα με το voria, από εχθές έκλεισαν αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ σήμερα προστέθηκαν από νέα… μαγαζιά και τραπεζάκια, μέχρι παρά πολλά άλλα αντικείμενα για να ξεκινήσει η παραγωγή της ταινίας.
Τα γυρίσματα αναμένεται να διαρκέσουν δύο μήνες και να λάβουν χώρα τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στη Χαλκιδική καθώς και σε άλλα σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Κινηματογράφος: Είδαμε το «Έγκλημα στον Νείλο», μάθαμε γιατί έχει μουστάκι ο Ηρακλής Πουαρό
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Παναθηναϊκός: Πότε κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το «Ταξίδι στα Αστέρια»
Στην ταινία που είναι η πρώτη Χολιγουντιανή τινία της οποίας η πλοκή θα αφορά τη Θεσσαλονίκη, πρωταγωνιστούν ο Άαρον Έκχαρτ και η Νίνα Ντόμπρεβ.
Λίγο πριν τις 8 το πρωί κατέφθασαν στο σημείο και οι κομπάρσοι της ταινίας, ενώ αργότερα αναμένεται να έρθουν στο πλατό και οι χολιγουντιανοί ηθοποιοί.
ΠΗΓΗ: iefimerida
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Μέσα ο Λούσε κόντρα στον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή των «πρασίνων» κόντρα στον Ηρακλή - Ποιος τίθεται εκτός
- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο: Χρυσό μετάλλιο για την Αλεξάνδρα Εφραίμογλου
- Παναθηναϊκός: Η ξεχωριστή κίνηση του Λιβάι Γκαρσία με δική του πρωτοβουλία
- Παρασκήνιο: Ο Λανουά, οι δήθεν συμπτώσεις και το… ραντεβού στα τυφλά με τους ξένους διαιτητές
