Συναυλία Maluma: «Πετούσαν τα σουτιέν τους στη σκηνή του ΟΑΚΑ»
Την εκρηκτική συναυλία του Maluma και της Ελένης Φουρέιρα στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής, παρακολούθησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία μίλησε στο okmag για τις μοναδικές στιγμές που έζησε και τις οποίες μας έδειξε μέσα από τα stories της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στη σκηνή του κλειστού του ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής και έκλεψε τις εντυπώσεις.
«Πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Συγκινήθηκα γιατί είχαμε πάρα πολύ καιρό να πάμε σε συναυλία.
Ήταν μια θετική ένδειξη και ελπίδα ότι τα πράγματα σιγά σιγά έρχονται στην κανονικότητά τους. Απέφυγα να είμαι στο πλήθος για να είμαι πιο άνετη λόγω κορονοϊού».
Να υπενθυμίσουμε ότι Maluma, ένας από τους πιο hot latin τραγουδιστές και συγκαταλέγεται στους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες παγκοσμίως.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρμάντο Γκονσάλες: Πάει Μεξικό και τον περιμένουν με τρέλα
- Μπάμπης Κωστούλας: Η απίστευτη χαρά που έδωσε σε 8χρονο Έλληνα στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)
- ΟΦΗ: Συνεχίζει δίχως φρένα και δεν ξέρεις πού θα σταματήσει
- Ολυμπιακός: Πότε είναι ο τελικός του Σούπερ Καπ - Μέρα και ώρα
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
