Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τρία άτομα στο «κάδρο» του Ανθρωποκτονιών

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τρία άτομα στο «κάδρο» των ερευνών – Τι συμβαίνει με την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας. Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται το θρίλερ της Πάτρας, με τους θανάτους των τριών κοριτσιών. Συνεχίζονται οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται το θρίλερ της Πάτρας, με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μέσα σε διάστημα μόλις 33 μηνων.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών συνεχίζει τις ενδελεχείς έρευνες για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε βήμα, προσπαθώντας να οδηγηθεί σε ασφαλή συμπεράσματα.

Οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί στον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, το τελευταίο παιδί που έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου, ημέρα Σάββατο στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται πως η 9χρονη θα λύσει και το μυστήριο των τριών θανάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», για την υπόθεση δείχνει να έχουν μπει στο «κάδρο» των ερευνών τρία άτομα, όχι για σύλληψη αλλά για κατάθεση και κλήση για να δοθούν απαντήσεις σε μία σειρά ερωτημάτων που έχουν προκύψει ήδη από την έρευνα.

Οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει εικόνα για όλα όσα συνέβησαν και τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα από τους ιατροδικαστές. Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί εξετάζουν τις ημερομηνίες που τα παιδιά εξέπνευσαν και τη σχέση της μητέρας με τον πατέρα, καθώς και τις αντιφάσεις στις οποίες μπορεί να έχουν πέσει οι ίδιοι, ή άτομα του στενού οικογενιακού τους περιβάλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News