Τηλεφώνημα στο «Τούνελ»: Τι είπε η ψιθυριστή, γυναικεία φωνή; Χαμός στο Twitter με το ακλόνητο στοιχείο στον θάνατο της Τζωρτζίνας

Άλλη μία Παρασκευή το “Φως στο τούνελ” καταπιάστηκε με τη μυστηριώδη υπόθεση της Πάτρας, για την οποία φαίνεται πως μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τη διελεύκανσή της.

Η Αγγελική Νικολούλη ντυμένη στα γαλανόλευκα χάριν της ημέρας έκανε λόγο από την αρχή της εκπομπής για συνομιλίες που είχε με πρόσωπα – «κλειδιά» στην υπόθεση αλλά δίσταζε μέχρι τώρα να βγάλει στον αέρα.

Και πραγματικά όπως είδαμε οι μαρτυρίες που φιλοξενήθηκαν φώτισαν περισσότερο τα γεγονότα που συνθέτουν το παρασκήνιο των τριών θανάτων.

Την ίδια ώρα το χάσταγκ #fosstotounel είχε εκτοξευθεί στην πρώτη θέση των trends από τον κόσμο που έχει χάσει τον ύπνο του για το τι συνέβη στα άτυχα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη.

Με αφορμή την ατάκα της Αγγελικής Νικολούλη ότι η Τζωρτζίνα «μίλησε» από τον τάφο της έγινε η αποκάλυψη στην εκπομπή ότι υπάρχει και ένα ακόμη αδιάσειστο στοιχείο στην υπόθεση από όταν ακόμα ζούσε το παιδί!
 
Διαβάστε περισσότεραεδώ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News