Πόλεμος στην Ουκρανία: Ζητούν από την Καμπάεβα να πείσει τον Πούτιν να βάλει τέλος

Να παρέμβει για να μιλήσει στον Πούτιν και να τελειώσει τον πόλεμο ζητούν φίλοι, από την ερωμένη του Αλίνα Καμπάεβα.  Η Καμπάεβα πιστεύεται ότι έχει βρει καταφύγιο μετά την εισβολή στην Ουκρανία στην Ελβετία, όπου κρύβεται με τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Πούτιν. 

«Οι φίλες της Αλίνα, την παρακαλούν να επιστρέψει στη Μόσχα, στον Βλαντιμίρ Πούτιν και να τον πείσει να βάλει ένα τέλος στον πόλεμο» είπε μια πηγή στο Page Six. 

«Ακόμα και να πλησιάσει στον Πούτιν, δεν ξέρει εάν θα μπορέσει να φύγει ξανά»

«Δεν φαίνεται να ακούει κανέναν, αλλά ίσως αυτή να την ακούσει». Η πηγή πρόσθεσε: «Ο Πούτιν περιβάλλεται από πολύ μεγάλη προστασία. Η Αλίνα λέει ότι δεν ξέρει καν αν μπορεί να φτάσει κοντά του – και ακόμα και αν τα καταφέρεη – δεν ξέρει εάν θα μπορέσει να βγει ξανά έξω για να είναι με τα παιδιά της».

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Page Six νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να κρύβει την ερωμένη του και τα παιδιά τους στην Ελβετία. Η Αλίνα Καμπάεβα, αθλήτρια που κέρδισε χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, φέρεται να έχει τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δίδυμα κορίτσια, με τον 69χρονο Βλαντιμίρ Πούτιν, αν και οι δυο τους δεν το έχουν επιβεβαιώσει ποτέ επίσημα.

Δείτε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News