Τζάντα Πίνκετ Σμιθ: Γι' αυτή χαστούκισε ο Γουίλ Σμιθ τον Κρις Ροκ - Από τι πάσχει

Τζάντα Πίνκετ Σμιθ: Για εκείνη χαστούκισε ο Γουίλ Σμιθ τον Κρις Ροκ – Απο τι πάσχει

Η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, σεναριογράφος και η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ απο το 1997. 

Γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1971 στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ. Κόρη εργολάβου και μιας νοσοκόμας. Φοίτησε στη Σχολή Τεχνών της Βαλτιμόρης, όπου ένας από τους συμμαθητές και φίλους της ήταν ο αείμνηστος καλλιτέχνης της ραπ, Τούπακ Σακούρ.

Ξεκίνησε να γίνεται ευρέως γνωστή απο την συμμετοχή της στην κωμική σειρά A Different World. Ακολούθησε η κωμωδία επιστημονικής φαντασίας The Nutty Professor και στην ταινία δράσης The Matrix Reloaded. Γεμάτη απο επιτυχίες και με μια καριέρα αξιοζήλευτη, αποφάσισε μετά απο κάποια χρόνια να σταματήσει την τηλεόραση.  Ξεκίνησε την μουσική καριέρα της το 2002 όταν σχημάτισε το χέβι μέταλ συγκρότημα Wicked Wisdom, στο οποίο ήταν τραγουδίστρια και στιχουργός. Μαζί με τον σύζυγό της Γουίλ Σμιθ, έχει μια εταιρεία παραγωγής με την οποία έκανε την παραγωγή σε ταινίες, ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές σειρές

Άρχισε να συνδιοργανώνει την εκπομπή του Facebook Watch Red Table Talk το 2018, για την οποία έχει λάβει επτά υποψηφιότητες για το Daytime Emmy Award. Το 2021, το περιοδικό Time την κατέταξε ως μια από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Η αυτοάνοση νόσος

Η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ πάσχει από αλωπεκία, μία αυτοάνοση νόσο. Ουσιαστικά το ανοσοποιητικό σύστημα καταστρέφει τους θύλακες των τριχών. Στη γυροειδή αλωπεκία η τριχόπτωση είναι ασταθής και δημιουργεί τοπικές αραιώσεις. Το δέρμα γίνεται λείο χωρίς καθόλου τρίχες.

Εκτός από το κεφάλι παρόμοιες αραιώσεις μπορεί να εμφανιστούν σε διάφορα σημεία του σώματος Τον Δεκέμβριο του 2021, η Σμιθ σε ένα βίντεο στο Instagram μίλησε για τη γραμμή που είχε εντοπίσει στο κεφάλι της: «Δείτε τη γραμμή. Τώρα θα μου είναι πιο δύσκολο να το κρύψω, οπότε είπα να το μοιραστώ μαζί σας ώστε να μην αρχίσετε τις ερωτήσεις. Η μαμά θα βάλει μερικά στρας εδώ και θα το μετατρέψω σε στέμμα».

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

Πριν από περίπου τέσσερις μήνες ξύρισε το κεφάλι της. Την είχε πείσει η κόρη της Γουίλοου Σμιθ. Η σταρ μίλησε για πρώτη φορά για τα προβλήματά της με την τριχόπτωση σε ένα επεισόδιο του Red Table Talk το 2018. «Ήταν τρομακτικό όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά», ανέφερε η ίδια. «Ήμουν στο ντους μια μέρα και είχα μόνο χούφτες μαλλιά στα χέρια μου και ήμουν σαν, θεέ μου, θα φαλακρώσω;»

Το χαστούκι του άντρα της στον Κρις Ροκ

Ένα πρόβλημα υγείας, δεν «σηκώνει» χιούμορ καθώς ο Κρις Ροκ που παρουσίαζε εκείνη τη στιγμή μια κατηγορία των Όσκαρ έκανε ένα αστείο για την Τζάντα Πίνκετ Σμιθ επειδή ξύρισε τον κεφάλι της. Συγκεκριμένα είπε «Τζάντα σ’αγαπώ, το ”G.I. Jane 2” σε περιμένει», αναφερόμενος στην ταινία για την οποία η Ντέμι Μουρ είχε ξυρίσει το κεφάλι της το 1997.

Το «χιούμορ» του παρουσιαστή των Όσκαρ, προκάλεσε την οργή του Γουίλ Σμιθ ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και του έριξε χαστούκι. Επιστέφοντας στη θέση του ακούγεται να λέει «μην ξαναπιάσεις την γυναίκα μου στο στόμα σου». 

Ρεπορτάζ ξένων ιστοσελίδων αναφέρουν πως υπάρχει πιθανότητα να του πάρουν το όσκαρ πίσω καθώς οι κανόνες της Ακαδημίας Κινηματογάφου, δεν επιτρέπει τέτοιου είδους συμπεριφορές. 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News