Survivor - Spoiler: Αποχώρηση-έκπληξη από τον Άγιο Δομίνικο
Θα περίμενε κανείς ότι με τους υποψήφιους προς αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα από το Survivor να είναι οι Μυριέλλα Κουρεντή, ο Απόστολος Ρουβάς και η Τζο Μαριδάκη, τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη δάδα και να φύγει θα είχε η τελευταία, φαίνεται όμως ότι το τηλεοπτικό κοινό είχε αντίθετη άποψη.
Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, στο σημερινό (30/3) επεισόδιο αυτή που η αποχωρεί είναι η Μυριέλλα Κουρεντή με ελάχιστη διαφορά ψήφων από τον Απόστολο Ρουβά!
Η ηθοποιός είχε προταθεί από τους συμπαίκτες της αρκετές φορές, αλλά έπειτα από πέντε… δραπετεύσεις, στην έκτη τελικά φαίνεται ότι «καίγεται» κι έτσι δεν θα καταφέρει ισοφαρίσει το ρεκόρ του Σπύρου Μαρτίκα της μπλε ομάδας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Champions League: Επτά η Μπαρτσελόνα, «καρέ» οι Λίβερπουλ και Μπάγερν - Τα ζευγάρια και οι διασταυρώσεις
- Δολοφονία στην Καλαμαριά: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον 23χρονο κατηγορούμενο
- Παναθηναϊκός: Με Μπράγκα αν περάσει την Μπέτις - Πότε ήταν το προηγούμενο ραντεβού με την πορτογαλική ομάδα
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση για τα πλέι οφ και πλέι άουτ
- ΑΕΚ: Ποιος θα είναι ο ρόλος του Κλωναρίδη
