Αγριες Μέλισσες: Φινάλε στον ΑΝΤ1 - Διάδοχη σειρά το «Ντέρτι» με λαϊκό και ρεμπέτικο

Αγριες Μέλισσες: Φινάλε για τη σειρά – Διάδοχη σειρά το… Ντέρτι

Τον Ιούνιο αναμένεται να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» όπως αναφέρουν οι typologies.. Η διαδρομή στη δεκαετία του 1980 θα έρθει με τη νέα παραγωγή «Ντέρτι» από την J.K. Productions.

Η καθημερινή, δραματική σειρά εποχής προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Ξεκίνησε τη σεζόν 2019 και αναμένεται πλέον να ολοκληρωθεί. Η σειρά έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, όπου το πρώτο επεισόδιο σημείωσε τηλεθέαση 27,8% στο σύνολο του κοινού. Στον πρώτο κύκλο προβαλλόταν κάθε βράδυ Δευτέρα έως Πέμπτη. Στον 2ο κύκλο λόγω υψηλής τηλεθέασης του 1ου κύκλου προστέθηκε μια ακόμη μέρα και προβαλλόταν κάθε βράδυ Δευτέρα έως Παρασκευή. Ωστόσο, εξαιτίας του δεύτερου lockdown τα επεισόδια περιορίστηκαν και ξανά προβλήθηκε όπως στον 1ο κύκλο, κάθε βράδυ Δευτέρα έως Πέμπτη. Ο 3ος κύκλος,έκανε πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου και προβάλλεται από τον ANT1 κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη.

Το «Ντέρτι» θα είναι μια σειρά με πολλή μουσική, κυρίως λαϊκό και ρεμπέτικο, που θα μας γυρίσει πίσω στα 80s και η ιστορία θα διαδραματίζεται σε μια κλειστή κοινωνία με ανατροπές προκειμένου να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News