Τηλεόραση: Οι σειρές του ΑΝΤ1 και MEGA πιθανόν να προβληθούν στο εξωτερικό - Ο «Σιωπηλός Δρόμος» παρουσιάζεται στις Κάννες

Μια νέα παραγωγή ντοκιμαντέρ με τίτλο «Οι άλλοι 300» θέλει να βγάλει στον αέρα ο Όμιλος ΑΝΤ1 με στόχο, να προσπαθήσουν να βγει και στο εξωτερικό.

Η δεύτερη διεθνής συμπαραγωγή των Greece Antenna Studios είναι το «Paradise», μια αστυνομική μίνι σειρά, 8 επεισοδίων, που διαδραματίζεται στο νησί της Μυκόνου. Η διεθνής διανομή των Greece Antenna Studios διευθύνεται από την Caroline Hurmson, η οποία έχει εργαστεί στο παρελθόν στις εταιρείες CBS Studios, RTL, TwoFour και Arrested Industries.

Διεθνής διανομή αναζητείται για τις «Άγριες Μέλισσες» και τις σειρές «The Friend» και «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, που θα κάνουν πρεμιέρα στην streaming υπηρεσία ΑΝΤ1+.

Η Antenna Group συμμετέχει σε εταιρείες όπως η Imagine Entertainment και η Vice Media και είναι συνεργάτης και συμπαραγωγός με την Propagate.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν οι typologies.gr, στην τηλεοπτική αγορά των Καννών MIPTV, για διεθνή διανομή, οδεύει η σειρά του Mega «Κομάντα και Δράκοι» του Θοδωρή Παπαδουλάκη. 

Σήμερα, Δευτέρα 4 Απρίλιου, θα παρουσιαστεί η σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» του Βαρδή Μαρινάκη, σε σενάριο των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη.

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» είναι η πρώτη ελληνική σειρά που αποκτά η γερμανική εταιρεία Beta Film για παγκόσμια διανομή. Η παραγωγή της σειράς ανήκει στην Άλτερ Έγκο ΜΜΕ και η εκτέλεση παραγωγής στη Filmiki Productions, με executive producers τον Νικόλα Αλαβάνο και την Πάθη Κατσούφη, ενώ επιδοτήθηκε από τον «νόμο Κρέτσου».

Υπόθεση της σειράς, «Σιωπηλός Δρόμος»:

Ένα σχολικό λεωφορείο. Εννέα μαθητές. Μία καλοστημένη ομαδική απαγωγή.

Ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή μιας εύρωστης κοινωνίας. Τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου χάνονται ξαφνικά, ένα πρωινό. Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό. Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μία ομαδική απαγωγή. Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων. Μία ολόκληρη κοινωνία κλυδωνίζεται. Ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, πάθη μυστικά και ίντριγκες, αποκαλύπτονται. Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως. Αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα, οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News