Γιάννης Λάτσιος: Οι σταθμοί στην καριέρα του, το brand Ελένη Μενεγάκη, το διαζύγιο και η σημερινή του θέση στην τηλεοπτική αγορά

Ένα από τα δυνατά μυαλά της τηλεόρασης, ο Γιάννης Λάτσιος -μετά από αποχή σχεδόν τεσσάρων χρόνων- μπήκε ξανά στην τηλεοπτική αρένα και καλείται τώρα να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.

Σε μια δύσκολη τηλεοπτική συγκυρία πρέπει να αποδείξει ότι είναι πολύ σκληρός αντίπαλος, σε μια περίοδο που το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη βρίσκεται ίσως στην χειρότερη στιγμή του από τη «γέννησή» του.

Τις επόμενες μέρες ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. του τηλεοπτικού σταθμού Open, σε μια μεγάλη σύσκεψη θα παρουσιάσει τους άσους που κρύβει στη φαρέτρα του για τον σχεδιασμό του νέου προγράμματος του καναλιού.

Ο Γιάννης Λάτσιος δεν είναι εύκολος αντίπαλος και όσοι τον γνωρίζουν καλά μιλούν για έναν πολύ ευφυή άνθρωπο με πείσμα, που δεν τα παρατά ποτέ, εκτελεί το άλμα την κατάλληλη στιγμή, αιφνιδιάζοντας τους αντιπάλους του.

Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος που το όνομά του, πάνω από τρεις δεκαετίες, φιγουράρει ανάμεσα στα πρωτοκλασάτα στελέχη της τηλεόρασης;

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News