Ταινία: Ο Μπεν Άφλεκ και ο Ματ Ντέιμον κλείνουν τη συμφωνία της Nike με τον Μάικλ Τζόρνταν

Οι Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον βρίσκονται ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη σε ταινία για την ιστορία ζωής του πρώην στελέχους της Nike, Σόνι Βακάρο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ηθοποιοί που συνεργάστηκαν ξανά στην ταινία «Good Will Hunting» θα συμπρωταγωνιστούν, θα γράψουν το σενάριο και θα είναι παραγωγοί του κινηματογραφικού έργου.

Ο Ντέιμον θα υποδυθεί τον Βακάρο, ενώ ο Άφλεκ θα σκηνοθετήσει την ταινία και θα υποδυθεί τον συνιδρυτή της Nike, Φιλ Νάιτ.

«Ψήνοντας» τη μαμά Τζόρνταν

Η ταινία ακολουθεί την πραγματική ιστορία του ταξιδιού του Βακάρο για την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με τον Μάικλ Τζόρνταν «που τον οδήγησε στους γονείς του Αμερικανού πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και συγκεκριμένα στην ισχυρή, δυναμική μητέρα του, καθώς και σε πρώην προπονητές, συμβούλους και φίλους του».

Ο Τζόρνταν θα είναι μια μυθική φιγούρα που θα αιωρείται στην ταινία και δεν εμφανίζεται ποτέ, ακόμα κι όταν ο Βακάρο προσπαθεί να τον προσεγγίσει αποκτώντας πρόσβαση στους κοντινούς του και γύρω του» αναφέρεται στην περίληψης της ταινίας.

Η Amazon Studios και η Skydance Sports ολοκληρώνουν συμφωνία για την ταινία ενώ η Mandalay Pictures θα αναλάβει την παραγωγή της.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News