Συγκινεί η Ρεγγίνα Μακέδου: «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών»

Η Ρεγγίνα Μακέδου παλεύει εδώ και καιρό με τη λευχαιμία και δεν το βάζει κάτω.

Η χορεύτρια, που γνωρίσαμε μέσα από το Dancing with the Stars, είχε δώσει ξανά μάχη με την ίδια ασθένεια και είχε καταφέρει να την νικήσει.

Όπως την πρώτη φορά έτσι και τώρα η Ρεγγίνα Μακέδου προσπαθεί να συνεχίζει τη ζωή της με χαμόγελο και αισιοδοξία. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ότι θα προχωρήσει σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

«Τι ξαναέπαθα; Υποτροπίασε η ασθένεια. Η λευχαιμία είναι μία μορφή καρκίνου η οποία δεν κάνει μεταστάσεις, έχει την τάση όμως να υποτροπιάζει.

Όταν υποτροπιάζει όπως έγινε και σε μένα, προχωράμε σε μεταμόσχευση. Αυτό που θα κάνω λοιπόν, είναι μεταμόσχευση μυελού των οστών», είπε η ίδια μεταξύ άλλων.

Απαντώντας δε διάφορα ερωτήματα των φίλων της, τόνισε πως:

«Επειδή μου λέτε γιατί δεν χορεύεις. Αυτή τη φορά τα χάπια με έχουν πειράξει πάρα πολύ και κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι μου καταλήγω αγκαλιά με την τουαλέτα, τον νιπτήρα, την λεκάνη ή οτιδήποτε άλλο.

Πρέπει να ακούω το σώμα μου, είναι κάτι πάρα πολύ βασικό αυτό, για όσους ανθρώπους περνάνε οποιαδήποτε ασθένεια αλλά και για όσους δεν περνάνε τίποτα. Είναι σημαντικό να φροντίζετε το σώμα σας.

Αυτή τη φορά έχω αφοσιωθεί πάρα πολύ στο να γράφω, να διαβάζω, να βλέπω ταινίες, να ξεκουράζομαι και όποτε νιώθω καλά, κάνω λίγες ασκήσεις για να είναι το σώμα μου δυνατό και να είναι έτοιμο για αυτό που έρχεται αργότερα».

Πηγή:in.gr

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News