Δολοφονία Άλκη: Ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή άσκησε ο εισαγγελέας στους συλληφθέντες από τις εφόδους της ΕΛΑΣ σε συνδέσμους

Ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή άσκησε ο εισαγγελέας στους συλληφθέντες από τις εφόδους της ΕΛΑΣ σε συνδέσμους.

Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι έφτασαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι δύο συλληφθέντες από τις χθεσινές εφόδους που πραγματοποίησε η αστυνομία σε συνδέσμους των μεγάλων ομάδων της πόλης.

Στους δυο συλληφθέντες από τους συνδέσμους ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επεισόδια ενώ στον έναν ασκήθηκε ποινική δίωξη και για λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια.

Ειδικότερα, κατά τις εφόδους συνελήφθησαν οι δύο υπεύθυνοι συνδέσμων ομάδων, ηλικίας 43 και 36 ετών ενώ συνολικά πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 13 οργανωμένους συνδέσμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ερευνών στους συνδέσμους εντοπίστηκαν σιδερογροθιές, λοστοί, μαχαίρια, στειλιάρια, ψαλίδια, κράνη και διάφορα αντικείμενα που προκαλούν σωματική βλάβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News