Δολοφονία Άλκη: Προσωρινά κρατούμενοι οι τέσσερις που απολογήθηκαν την Παρασκευή (11/2)

Δολοφονία Άλκη: Προσωρινά κρατούμενοι άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν την Παρασκευή, για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου.

Προσωρινά κρατούμενοι άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν την Παρασκευή, για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου.

Μετά από μαραθώνιες απολογίες ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι ακόμα τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, όπως ακριβώς είχε συμβεί και με τους έξι συγκατηγορούμενούς τους τις προηγούμενες μέρες.

Ο «Αθηναίος», όπως αποκαλείται χαρακτηριστικά, υποστήριξε ότι κυνήγησε τον Άλκη αλλά δεν τον χτύπησε καθόλου, ενώ όλοι οι υπόλοιποι που απολογήθηκαν, ανέφεραν επίσης πως δεν χτύπησαν τον 19χρονο.

Τη Δευτέρα (14/2) θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια και ο 11ος χούλιγκαν, ο 20χρονος Αλβανός που είχε παραδοθεί το βράδυ της Πέμπτης. Ο ίδιος είχε παρουσιαστεί σήμερα, όμως ζήτησε προθεσμία για την απολογία του…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News