Δολοφονία Άλκη: Στον ανακριτή οι συλληφθέντες, ανάμεσά τους πρώην παίκτης των ακαδημιών του ΠΑΟΚ

Δολοφονία Άλκη: Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου σήμερα (7/2) ο 23χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην Θεσσαλονίκη.

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου σήμερα (7/2) ο 23χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην Θεσσαλονίκη.

Χθες η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη ακόμη οκτώ ατόμων που ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία ως συνεργοί του 23χρονου και θα οδηγηθούν και αυτοί στον εισαγγελέα.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει ταυτοποιήσει ακόμη δύο άτομα και έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό με σκοπό να τους βρει. Πρόκειται για τον 20χρονο που έχει διαφύγει στην Αλβανία και μάλιστα μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ βρίσκεται στα χνάρια ενός ακόμη ατόμου που αναζητείται στην Αθήνα.

Η συμμορία των «11»

Όπως προκύπτει μέχρι στιγμής από τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως, η συμμορία που συμμετείχε στην δολοφονική επίθεση απαρτίζεται από 11 άτομα. Πρόκειται για τέσσερις Αλβανικής υπηκοότητας, με τους υπόλοιπους να είναι Έλληνες, με τους περισσότερους να είναι γνωστοί στην αστυνομία για συμπλοκές.

Οι αστυνομικοί μετά την έρευνα που έκαναν, φαίνεται να έχουν βρει τη θέση του καθενός από τους εμπλεκόμενους αλλά και τον ρόλο τους στην αιματηρή επίθεση, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να εκφράζει την ικανοποίησή του για την μεθοδικότητα της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των συλληφθέντων για την δολοφονική επίθεση είναι ένας πρώην ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, που φέρεται να οδηγούσε το δεύτερο αυτοκίνητο και είναι οργανωμένος στην Θύρα 4.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News