Τηλεόραση: Η Nova από υποψήφια νέα ιδιοκτήτρια του Open, σε συμφωνία με τον Alpha
Πέρασαν αρκετοί μήνες από τότε που κυκλοφόρησε στη μιντιακή πιάτσα το σενάριο σύμφωνα με το οποίο ο όμιλος BC Partners/United Group διά του Νίκου Σταθόπουλου έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη του Open, Ιβάν Σαββίδη. Όχι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ. Η Nova εμφανιζόταν ως υποψήφια νέα ιδιοκτήτρια του Open.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Μελισσανίδης: Με μηδενικό τζίρο η ιδιοκτήτρια εταιρεία του καναλιού του
Ο καιρός πέρασε και νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, οι οποίες αφορούν την BC Partners/ United Group και τις προθέσεις της να επενδύσει και στην τηλεόραση ελεύθερης μετάδοσης.
Όπως αναφέρει το ηλεκτρονικό περιοδικό Marketing Week «η Nova ενώνει δυνάμεις με τον Alpha σε μια συνεργασία με πολλαπλά επίπεδα».
Το περιοδικό τονίζει ότι «η United Group προχωρά σε συμφωνία με τη Motor oil και τον Alpha που ορίζει ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας σε πολλαπλά επίπεδα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
