ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Βαγγέλης Μαρινάκης vs Ιβάν Σαββίδης, ο νέος «πόλεμος»

Βαγγέλης Μαρινάκης και Ιβάν Σαββίδης κοντράρονται στο ποδόσφαιρο, στο χώρο των media, πλέον γι’ αυτούς προκύπτει και νέο πεδίο μάχης. Ο λόγος για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Βρίσκονται αντιμέτωποι σε πολλά πεδία. Βαγγέλης Μαρινάκης και Ιβάν Σαββίδης κοντράρονται στο ποδόσφαιρο, στο χώρο των media, πλέον γι’ αυτούς προκύπτει και νέο πεδίο μάχης. Ο λόγος για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η είδηση ότι ο Ιβάν Σαββίδης δημιουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα του ομίλου Dimera έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά από μια ανάλογη είδηση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πρόκειται για το online marketplace της εταιρείας Wellcomm του ομίλου Μαρινάκη, το οποίο θα είναι έτοιμο την Άνοιξη με επικεφαλής τον Χρήστο Καλογεράκη, ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη του χώρου.

Η ονομασία της πλατφόρμας θα είναι SHOPFLIX.gr.

Ανάλογο βήμα και από τον όμιλο Dimera συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Η ονομασία του ιστότοπου ηλεκτρονικής πώλησης αγαθών είναι open-market.gr και υπάγεται στη Dimera Group ΜΕΠΕ, η οποία έχει έδρα την οδό Μικράς Ασίας, όπου βρίσκεται το γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη. Της προαναφερόμενης εταιρείας ηγούνται οι δύο στενοί συνεργάτες του επιχειρηματία, Maria Goncharova και Artur Davidian.

Όλα αυτά σε μια εποχή που το online shopping στην Ελλάδα –αλλά και παγκοσμίως- καταγράφει εντυπωσιακή άνοδο, καθώς η πανδημία έχει αλλάξει 100% τις καταναλωτικές συνήθειες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News