Αντρέι Γιαρμολένκο: Συγκινεί για την Ουκρανία - «Βοηθήστε να τελειώσει ο πόλεμος»

Ο άσος της Γουέστ Χαμ μίλησε με συγκινητικά λόγια για την κατάσταση στην Ουκρανία

Με λόγια που αποτελούν «γροθιά στο στομάχι» μίλησε ο Αντρέι Γιαρμολένκο αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο άσος της Γουέστ Χαμ, με αφορμή τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ, αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα του, τονίζοντας πως τέτοιες στιγμές το ποδόσφαιρο μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

«Τώρα είναι δύσκολο να σκεφτόμαστε το ποδόσφαιρο αλλά όταν θα είναι σε θέση να διεξαχθεί το ματς, εμείς θα κατέβουμε στο γήπεδο και θα βάλουμε όλες τις δυνάμεις που έχουμε στο σώμα μας.

Θα είναι δύσκολο να δώσουμε το 100% επειδή πολλοί παίκτες δεν παίζουν και δεν κάνουν προπόνηση στην Ουκρανία, κάποιοι είναι με πολυβόλα στο χέρι ή με πακέτα ανθρωπιστικής βοήθειας για να παραδώσουν», είπε αρχικά ο παίκτης της Γουέστ Χαμ.

«Ουδείς σκέφτεται τώρα το ποδόσφαιρο, όμως όταν μπορέσουμε, θα δώσουμε τα πάντα. Έχω ακούσει από διάφορες πλευρές ότι θέλουν να μας δώσουν ελεύθερη είσοδο για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι λάθος.

Έχουμε χέρια και πόδια για να διεκδικήσουμε εντός γηπέδου την πρόκριση. Βοηθήστε μας να σταματήσουμε αυτό τον πόλεμο και εμείς θα κατέβουμε στον αγωνιστικό χώρο. Όποιος είναι πιο δυνατός, θα πάει στο Κατάρ».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News