Άλκης Καμπανός: Η αθλητική Ευρώπη τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου παλικαριού

Η δολοφονία του 19χρονου αδικοχαμένου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού που συγκλόνισε την Ελλάδα δεν πέρασε απαρατήρητη για την υπόλοιπη Ευρώπη με πολλές ομάδες και τους οπαδούς τους να προβαίνουν διαφόρων ειδών κινήσεις για να αποτίσουν φόρο τιμής.

Στην Γερμανία και στο χθεσινό (06/02) παιχνίδι της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, όπου οι «ασπιρίνες» επικράτησαν με 5-2 και οι οπαδοί των Βεστφαλών, που είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους των  «κιτρινών», ανήρτησαν ένα πανό που έγραφε στα αγγλικά «Rest in peace Alki!», δηλαδή «Αναπαύσου εν ειρήνη Άλκη».

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram του ο λογαριασμούς του αθηναϊκού fan club του Άρη:

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by ARIS Athens Club (@arisathensclub)

 

Στην Γαλλία και τον αγώνα της Σεντ Ετιέν με την Μονπελιέ στο «Ζοφρουί Γκισάρ» που διεξήθχη το Σάββατο (05/02), οι οπαδοί της πρώτης  ύψωσαν ένα πανό που έγραφε σε άπταιστα ελληνικά «Είμαστε κι εμείς Άρης, καλό ταξίδι Άλκη!».

Στην Ιταλία κι έξω από το γήπεδο της Λέτσε, οι φίλαθλοι της ομάδας κρέμασαν ένα πανό που έγραφε στα ιταλικά: «Ο Άλκης ζει. Οι ούλτρας της Λέτσε ενάντια στα μαχαίρια».

Στην προσφιλή μας Κύπρο σε αγώνα βόλεί μεταξύ της Ένωση Νέων Παραλιμνίου και του ΑΠΟΕΛ, οι παίκτες των δύο ομάδων παρατάχτηκαν μαζί στο κέντρο του γηπέδου και σήκωσαν ένα πανό που έγραφε: «Άλκης Καμπανός 19 ετών, 01/02/2022, Καλό ταξίδι Άλκη…, Θα είσαι πάντα στις σκέψεις μας και τις καρδιές μας».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News