Λεονίτα Τζάκα: Το... μεγάλο κανόνι που οπλίζει τον άσσο της Άρσεναλ με αυτοπεποίθηση!

Λεονίτα Τζάκα: Το… μεγάλο κανόνι που οπλίζει τον άσσο της Άρσεναλ με αυτοπεποίθηση!Lifestyle, gossip, Άρσεναλ

Η Λεονίτα Τζάκα είναι διάσημη ως σύζυγος του αστέρα της Άρσεναλ, Γκρανίτ Τζάκα η οποία βρίσκεται συνεχώς δίπλα του. Επιπλέον είναι γνωστή για την καριέρα της καθώς είναι μοντέλο και influencer.

Η Λεονίτα γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1992 στην Αλβανία, αλλά οι γονείς της αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Πρίστινα του Κοσσυφοπεδίου, όπου η όμορφη κυρία μεγάλωσε και πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Αργότερα, μετακόμισε στη Γερμανία από όπου ολοκλήρωσε το λύκειο. Έχει κάνει φωτογραφήσεις για αξιόλογες μάρκες και έχει επίσης εμφανιστεί σε πολλά περιοδικά. 

Μετά τη μετακόμιση του Γκρανίτ Τζάκα στην Άρσεναλ το 2016, έχει αποδείξει πως είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Όμως, κάποιες ασεβείς πράξεις του τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργήσει πολλές αντιπαραθέσεις και γι αυτό τον λόγο ήταν μια δύσκολη περίοδος για την οικογένειά του.

Η σύζυγός του έκανε τον λογαριασμό της ιδιωτικό καθώς πολλοί θαυμαστές άρχισαν να την κακολογούν στα social media. Ο Γκράνιτ Τζάκα συναντήθηκε με τη σύζυγό του όταν έπαιζε για τη γερμανική ομάδα, Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ. Το ζευγάρι πρωτογνωρίστηκε γύρω στο 2015 και από τότε είναι αχώριστοι.

Το 2017 ο ποδοσφαιριστής της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη, εννοείται πως θα έλεγε το «ναι»! Παντρεύτηκε τη Λεονίτα στις 6 Ιουλίου του ίδιου έτους. Πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι παρευρέθηκαν στη μεγαλειώδη γαμήλια τελετή.

Στις 7 Οκτωβρίου 2019, έγιναν για πρώτη φορά γονείς, υποδέχθηκαν την πρώτη τους κόρη. Στις 24 Απριλίου 2021, καλωσόρισαν στον κόσμο και τη δεύτερη κόρη τους. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News