Μαρία Μπρατσίνι: Γιατί θα δει... Στέφανο Τσιτσιπά

Μαρία Μπρατσίνι: Γιατί θα δει… Στέφανο Τσιτσιπά, Γιανίκ Σίνερ, Τένις.

Ο Γιανίκ Σίνερ θεωρείται ανερχόμενος σταρ του παγκόσμιου τένις και αν και είναι μόλις 20 ετών απασχολεί και με την ιδιωτική ζωή του.

Στην Ιταλία τα media ψάχνουν αν παραμένει ζευγάρι με την όμορφη influencer Μαρία Μπρατσίνι. Πέρυσι έγινε γνωστό ότι χώρισαν καθώς ο νεαρός Ιταλός είχε βάλει στόχο να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο τένις. Βέβαια τόσο ο Γιανίκ, όσο και η Μαρία συνέχισαν να πειράζουν ο ένας τον άλλον μέσω των social media.

Πάντως τις τελευταίες εβδομάδες οι Ιταλοί δημοσιογράφοι θεωρούν ότι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στη Ρώμη και η εκρηκτική Μαρία είναι και πάλι μαζί. Κάτι που κατά κύριο λόγο στηρίζεται στην κοινή εμφάνισή τους στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Φιορεντίνα.

Αρκετές φορές οι κάμερες του Canale 5 στην Ιταλία έδειξαν το ζευγάρι που αν και φορούσαν μάσκες, εξακολουθούσαν να είναι αναγνωρίσιμοι. Είτε έτσι, είτε αλλιώς η Μαρία Μπρατσίνι είναι λογικό να θέλει να δει τον Γιανίκ Σίνερ να επικρατεί του Στέφανου Τσιτσιπά. Μένει να δούμε αν θα βρεθεί και στο γήπεδο.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News