Μητέρα Έλον Μασκ: Η γηραιότερη γυναίκα που πόζαρε με μαγιό για το Sports Illustrated

Η Maye Musk, η μητέρα του του Elon Musk, είναι ένα από τα μοντέλα που εμφανίζονται στο εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated Swimsuit. Γεννημένη στη Νότια Αφρική, η 74χρονη υπήρξε επιτυχημένη μητέρα (μεγαλώνοντας τα παιδιά της Elon, Kimbal και Tosca ως μονογονεϊκή οικογένεια), supermodel και ειδικός στη διατροφή.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ κάτι τέτοιο. Γιατί κάποιος να έχει μια 74χρονη στο εξώφυλλό του, ειδικά με μαγιό», είπε η Maye Musk. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που αποφάσισαν ότι ακόμη και μεγαλύτερες γυναίκες μπορούν να φορούν μαγιό και να δείχνουν υπέροχες. Νομίζω ότι θα αλλάξει πραγματικά το πώς νιώθουν οι γυναίκες».

«Δεν είχα ποτέ κάνει κάτι τέτοιο. Δεν είναι σεμνότητα, είναι κάτι που έμαθα από τότε που ήμουν μοντέλο. Το σώμα μου είναι τόσο καλό όσο το φαγητό που βάζω στο στόμα μου. Κανείς δεν μου ζήτησε ποτέ να κάνω λίφτινγκ ή ενέσεις botox. Και για μια 70χρονη, τα πάω καλά», είχε πει στη βρετανική εφημερίδα The Guardian πριν από χρόνια.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News