Μπρούκς Ναντίρ: Το μοντέλο που φέρνει ένα καυτό καλοκαίρι στο περιοδικό Sports Illustrated

Η Μπρούκς Ναντίρ είναι ένα εντυπωσιακό μοντέλο που έκανε «πάταγο» στο καλοκαιρινό τεύχος του Sports Illustrated ενώ θεωρείται και απο τις πιο ωραίες γυναίκες για το 2022 που φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό.

Είναι 26 ετών, μεγάλωσε στο Baton Rouge της Λουιζιάνα με τις τρεις μικρότερες αδερφές της. Όταν πήγαινε Λύκειο, ήταν μέλος μιας χορευτικής ομάδας καθώς συμμετείχε και σε πολλές παραστάσεις.

Πήρε πτυχίο στα οικονομικά και χρηματοοικονομική διαχείριση από το Πανεπιστήμιο Tulane το 2019. Η Ναντίρ έγινε γνωστή το 2019 όταν δέχθηκε μια πρόσκληση – casting του Sports Illustrated και έπειτα έκανε «θραύση» και συνέχισε να γίνεται εξώφυλλο και το 2020 μέχρι και φέτος.

Και επειδή το instagram της είναι άκρως εντυπωσιακό, απέκτησε γρηγορότερα φήμη με αποτέλεσμα να γίνει μοντέλο για εταιρείες όπως Laura Mercier, Covergirl, LA Models και διάφορες άλλες μάρκες και πρακτορεία.

Το Sports Illustrated όπως φαίνεται, σκοπεύει να την κρατήσει για πολύ καιρό αφού και τα βίντεο που ανεβαίνουν στο YouTube παίρνουν «φωτιά».

 

Η ίδια, αγαπά το μπεϊζμπολ και μάλιστα, έχει πάει να μάθει μαζί με μια απο τις αδερφές της. Επιπλέον, της αρέσει να παρακολουθεί αγώνες όταν πηγαίνει σε μια πόλη διακοπές και τυχαίνει να παίζει κάποια ομάδα εκείνη την ημέρα. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News