Πικέ - Σακίρα: Ποιος είναι πιο πλούσιος

Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ, έδωσαν τέλος στη σχέση τους μετά από τη φημολογούμενη απιστία του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα την οποία αυτή τη φορά ήταν αδύνατο να συγχωρέσει η Κολομβιανή τραγουδίστρια.

Να… δυστυχήσουν αποκλείεται καθώς και οι δυο έχουν τεράστιες περιούσιες. Αλλά ποιος είναι πλουσιότερος από τους δυο; Ο 35χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής, ή η 45χρονη διεθνούς φήμης καλλιτέχνις.

Λοιπόν, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Η περιουσία της Σακίρα εκτιμάτα πέντε φορές μεγαλύτερη από εκείνη του Πικέ. Πιο συγκεκριμένα της τραγουδίστριας εκτιμάται στα 350 εκατομμύρια δολάρια ενώ του Πικέ μετά βίας στα 80 εκατομμύρια.

Η Σακίρα έχει πουλήσει μέχρι σήμερα σε όλο τον κόσμο 75 εκατομμύρια δίσκους, γεγονός που την κάνει μία από τις τραγουδίστριες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο.

Από την άλλη ο Πικέ, εκτός από τα συμβόλαιά του με την Μπαρτσελόνα, δραστηριοποιείται και ως επιχειρηματίας. Είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της Cosmos Holding, ενός επενδυτικού ομίλου αθλητικών και μέσων ενημέρωσης.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News