Σακίρα - Πικέ: Ανακοίνωσαν επίσημα ότι χωρίζουν, τι ζήτησαν και γιατί πήγε στο νοσοκομείο

Είναι επίσημο. Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν να τερματίσουν τη σχέση τους, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας. 

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», αναφέρει η κοινή δήλωση που δημοσιοποίησαν μέσω του Efe, του πρακτορείου επικοινωνίας της Κολομβιανής τραγουδίστριας και προσυπογράφει ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα. 

 

 

Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες, μετά από τις αποκαλύψεις περί απιστίας του παίκτη των «μπλαουγκράνα». 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του El Periodico -που πρώτο είχε κάνει την αποκάλυψη περί διάστασης του πρώην ερωτευμένου ζευγαριού- ανέφερε πως η γυναίκα με την οποία ο Πικέ φέρεται να απάτησε τη Σακίρα, είναι μια 20χρονη ξανθιά φοιτήτρια, η οποία και εργάζεται ως υποδοχή σε νυχτερινά κλαμπ και οικοδέσποινα σε κοινωνικές εκδηλώσεις στη Βαρκελώνη, χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει.

Η ίδια πηγή τονίζει δε πως πολλοί μάρτυρες είχαν δει τον 35χρονο με την νεαρή καλλονή σε κοινές τους εμφανίσεις στα κλαμπ Bling Bling και Patron, μέχρις ότου φυσικά η είδηση φτάσει στα αυτιά της ίδιας της πολυβραβευμένης τραγουδίστριας.

«Ο πατέρας μου πήγε στο νοσοκομείο, όχι εγώ»

Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε το περιοδικό «Hola», η εκρηκτική σταρ κατά την επιστροφή της από τις Κάννες το περασμένο Σάββατο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, κατόπιν μίας κρίσης άγχους που υπέστη, απόρροια των τελευταίων εξελίξεων στο γάμο της. Στο πλευρό της διακρίνεται και η μητέρα της, ενώ μετά από λίγο εμφανίστηκε και ο Ζεράρ Πικέ και άλλοι συγγενείς της τραγουδίστριας. Η Σακίρα και ο άσος της Μπαρτσελόνα δεν μένουν πια μαζί, με τα δύο παιδιά τους να έχουν ακολουθήσει τη μητέρα τους. 

Ωστόσο, η ίδια το διέψευσε και ανέφερε: «Πρόσφατα έλαβα κάποια μηνύματα ανησυχίας για ανθρώπους που λένε ότι με έχουν δει σε ασθενοφόρο στη Βαρκελώνη. Ήθελα να διευκρινίσω ότι αυτές είναι μερικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στις 28/5 όταν ο πατέρας μου δυστυχώς είχε μια μεγάλη πτώση. Αυτή τη μέρα τον συνόδευσα προσωπικά με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου αναρρώνει ευνοϊκά. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την υποστήριξη και την αγάπη σας πάντα».

 

Ο Πικέ και η Σακίρα γνωρίστηκαν λίγο πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότια Αφρική, στο οποίο η Ισπανία ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια και τότε ήταν που ξεκίνησε το φλερτ μεταξύ τους. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον 9 χρονο Μίλαν και τη Σάσα, 6 ετών.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News