Ελένα Γαλέρα: Η νοσοκόμα που... γιατρεύει τον Σέρχιο Μπουσκέτς

Ο Ισπανός παίκτης της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς έχει βρει ξεκάθαρα το άλλο του μισό και δεν είναι άλλο απο την Ελένα Γαλέρα.

Η Έλενα Γκαλέρα είναι μια διάσημη σταρ του Instagram, η οποία γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 1990 στην Ισπανία και έγινε ακόμη πιο γνωστή για την σχέση της με τον Σέρχιο Μπουσκέτς. Μαζί, έχουν δύο γιους που ονομάζονται Έντσο και Λέβι.

Instagram: @elenagaler

Γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου του 1990 στην Ισπανία και δούλευε ως νοσοκόμα για περίπου 3 χρόνια. Όπως είχε αναφέρει και η ίδια, είχε πάντα ενδιαφέρον για την επιστήμη. Γι αυτό πήρε σπούδασε Νοσηλευτική στο Collegi Official d’Infermeres i Infermers της Ισπανίας.

Instagram: @elenagaler

Η Έλενα Γκαλέρα και ο Σέρχιο Μπουσκέτς γμωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2013 αλλά δήλωσαν πως είναι μαζί, επίσημα, το 2014. Το 2016 γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί και το 2018 το άλλο. Και οι δυο, αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και γι αυτόν τον λόγο κρατούν χαμηλό προφίλ και στα social media.

Instagram: @elenagaler

Εννοείται πως πηγαίνει σχεδόν σε όλους τους αγώνες του Μπουσκέτς για να τον θαυμάσει και μάλιστα, πάντα φέρνει τα παιδιά για δύναμη και για γούρι.

Instagram: @elenagaler

 

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News