Κριστιάνο Ρονάλντο: Με 470 ευρώ το βράδυ μένετε στο νέο του ξενοδοχείο!

PESTANA HOTEL GROUP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέκτησε το 5ο του ξενοδοχείο, με τη βραδιά να κοστίζει έως και 470 ευρώ, ενώ είναι υποψήφιο για βραβείο. Βρίσκεται στο Μαρόκο και είναι μέλος του Pestana Hotel Group.

Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόσθεσε στη συλλογή του ακόμα ένα ξενοδοχείο, ανάμεσα στα πολυτελή ακίνητα που κατέχει στη Λισαβόνα, τη Μαδρίτη, τη Νέα Υόρκη και το νησί της πατρίδας του τη Μαδέρα.

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Pestana Group, στο Μαρακές του Μαρόκο, διαθέτει 174 δωμάτια, σπα, επιχειρηματικό κέντρο, πισίνα και γυμναστήριο.

Credit: PESTANA HOTEL GROUP

Οι τιμές ανά βράδυ κυμαίνονται από 187 έως 470 ευρώ.

Credit: PESTANA HOTEL GROUP

O Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε σχετικά: «Όταν άνοιξα το πρώτο ξενοδοχείο με τον Όμιλο Pestana το 2016, φιλοδοξία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα διεθνές εμπορικό σήμα».

Credit: PESTANA HOTEL GROUP

«Από εκείνο το πρώτο, που ήταν ορόσημο, στη Μαδέρα, το σπίτι μας και στη συνέχεια από το ξενοδοχείο της Λισαβόνας, έχουμε ήδη επεκταθεί στη Μαδρίτη και τη Νέα Υόρκη. Το άνοιγμα αυτού του ξενοδοχείου στο Μαρακές μας οδηγεί στην πέμπτη πόλη. Αλλά περισσότερο από έναν αριθμό, αντιπροσωπεύει τη σύνδεσή μου με μια χώρα για την οποία είμαι παθιασμένος και όπου πάντα νιώθω πιο ευπρόσδεκτος».

Το νέο απόκτημα του CR7 είναι υποψήφιο για την ανάδειξή του ως το κορυφαίο νέο ξενοδοχείο της Αφρικής 2022 στα World Travel Awards.

Credit: PESTANA HOTEL GROUP

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News