Κατερίνα Γερονικολού: Άναψε... φωτιές στα social media φορώντας μπλούζα του Ολυμπιακού!

Η Κατερίνα Γερονικολού πόζαρε με μπλούζα του Ολυμπιακού και τα social media πήραν… φωτιά!

Μία φωτογραφία της φορώντας μπλούζα του Ολυμπιακού, ήταν αρκετή ώστε η Κατερίνα Γερονικολού να προκαλέσει «σεισμό» στα social media.

Η δημοφιλής ηθοποιός και σύντροφος του δηλωμένου οπαδού των «ερυθρόλευκων», Γιάννη Τσιμιτσέλη, μπορεί να απέκτησε… από σπόντα το συνδεσμιακό t-shirt των πρωταθλητών, όπως εξήγησε η ίδια στη σχετική  λεζάντα, ωστόσο η ανάρτηση αυτή σε συνδυασμό με την παρουσία της κατά καιρούς στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης», είναι αρκετά ώστε να έχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των φίλων του Ολυμπιακού.

To ζευγάρι ταξίδεψε στον Καναδά προκειμένου να παρευρεθεί σε Φεστιβάλ κινηματογράφου και έχασαν για μία ακόμα φορά τις βαλίτσες τους, όπως είχε συμβεί και όταν επισκέφτηκαν το Μπαλί.

«Όχι δεν είμαι Ολυμπιακός. Βασικά δεν ασχολούμαι καν. Αλλά όταν για 2η φορά (!) χάνονται οι βαλίτσες στο αεροδρόμιο και φίλος ομογενής μόλις σου έχει κάνει δώρο μπλούζα του Ολυμπιακού για το καλωσόρισμα, κοιμάσαι φορώντας τη. Και το χαμόγελο δε σβήνει όπου υπάρχει ελληνική φιλοξενία, καλόκαρδοι και χαμογελαστοί άνθρωποι, Έλληνες ή ξένοι».

Και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πόσταρε φωτογραφία της αγαπημένης του με τα χρώματα των «ερυθρόλευκων». Ο επίσης δημοφιλής ηθοποιός με αυτόν τον τρόπο αποκάλυψε και την προέλευσή της, καθώς πρόκειται για μπλούζα από τη Θύρα 7 του Τορόντο.

Η Κατερίνα Γερονικολού σε αγώνα του Ολυμπιακού:

Και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο «Καραϊσκάκη»:

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News