Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η Βικτόρια, το σεξ και η εξάτμιση τρακτέρ!

armani

H Bικτόρια Μπέκαμ υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτική μιλώντας για τα προσόντα του Ντέιβιντ στο σεξ.

Η Βικτόρια Μπέκαμ  έδωσε λεπτομέρειες για τη σεξουαλική της ζωή με τον σύζυγό της Ντέιβιντ μιλώντας  στο αμερικανικό περιοδικό Allure.

«Είμαι περήφανη που έχουμε ακόμα μια καλή σεξουαλική ζωή. Οι αναλογίες του Ντέιβιντ είναι σωστές», επαίνεσε τον άντρα της, ο οποίος έχει ποζάρει πολλές φορές με τα εσώρουχά της για διάφορες διαφημίσεις.

Η Βικτόρια  ήταν τόσο… αναλυτική σε αυτά που είπε που έκανε κάποιους από τους αναγνώστες του περιοδικού να κοκκινήσουν από ντροπή. Αναφερόμενοι στα σεξουαλικά προσόντα του Μπέκαμ  είπε ότι είναι ιδιαίτερα «προικισμένος».

«Έχει ένα τεράστιο… Θα μπορούσες να πεις ότι είναι σαν εξάτμιση τρακτέρ. Μπορείτε να το δείτε στις διαφημίσεις», είπε η πρώην Spice Girl, η οποία με τον Μπέκαμ έχει τέσσερα παιδιά: Μπρούκλιν (23), Ρομέο (20), Κρουζ (17) και την  Χάρπερ (11).

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα το 1997 και παντρεύτηκε δύο χρόνια αργότερα. Από την πρώτη στιγμή, αλλά (όχι μόνο) στην Αγγλία, αποτελούν ένα  ειδυλλιακό ζευγάρι για το κοινό, παρά τις κατά καιρούς φήμες περί χωρισμού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News