Moυντιάλ 2022: Tι απέγινε η γυμνή οπαδός της Παραγουάης στη διοργάνωση του 2010

Η γυμνή οπαδός της Παραγουάης στο Μουντιάλ του 2010 έχει κάνει καριέρα παρουσιάστριας στην τηλεόραση και έφτασε τους δύο εκατομμύρια followers στο Intagram.

Θυμόσαστε τη Λαρίσα Ρικέλμε η οποία στο Μουντιάλ του 2010 είχε υποσχεθεί να γδυθεί αν η Παραγουάη απέκλειε την Ισπανία στα ημιτελικά;

Η Παραγουάη ως γνωστόν ηττήθηκε 1-0 από την Ισπανία η οποία στη συνέχεια θα στεφόταν παγκόσμια πρωταθλήτρια. Όμως η εντυπωσιακή Λαρίσα… δεν κρατιόταν. Φωτογραφήθηκε γυμνή για  εφημερίδα της χώρας της.

Η φήμη πάντως που απέκτησε χάρη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής τη βοήθησε να κάνει καριέρα παρουσιάστριας στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο καθώς και να γίνει πρόσωπο πολλών διαφημίσεων.

Το περιοδικό Kriegman , μάλιστα, πρόσφατα τη θυμήθηκε και την έντυσε νύφη στο εξώφυλλό του με αφορμή το επερχόμενο Μουντιάλ στο Κατάρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lari Riquelme (@larissariquelme)

Η Λαρίσα έχει στο Instagram δύο εκατομμύρια followers και σχεδόν δώδεκα χιλιάδες δημοσιεύσεις. Παραμένει και σήμερα παθιασμένη με το ποδόσφαιρο και πολύ στενοχωρήθηκε που η Παραγουάη δεν προκρίθηκε για το Κατάρ.

Στα προσωπικά της ωστόσο δεν ήταν πολύ τυχερή. Έβγαινε για αρκετά χρόνια με τον γεννημένο στην Παραγουάη Αργεντινό ποδοσφαιριστή Τζόναθαν Φάμπρο ο οποίος καταδικάστηκε σε 16 χρόνια φυλάκιση για βιασμό ανήλικης.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News