Λάζλο Κλαϊνχάισλερ: Η Ταμάρα που ερωτεύεται κάθε μέρα και η πρώην

Instagram (tamara_kleinheisler)

Ο αρραβώνας που δεν στέριωσε, ο γάμος με την Ταμάρα και ο γιος. Οικογενειακές ιστορίες του «Σκόουλς» του Παναθηναϊκού, Λάζλο Κλαϊνχάισλερ.

Ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ, ο «Σκόουλς» του Παναθηναϊκού όπως είναι τα παρατσούκλι του, προφανώς δεν θα έρθει μόνος του στην Ελλάδα για τους «πράσινους». Η σύζυγός του, η οποία μάλιστα έχει τη φήμη ότι… φωνάζει στην εξέδρα, τον ακολουθεί μέχρι τώρα παντού. Εκτός κι αν κάτι αλλάξει λόγω του ερχομού του γιου τους στον κόσμο.

Ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ και η όμορφη Ταμάρα έκαναν τον γάμο τους μόλις τον περασμένο Απρίλιο στην πόλη Όσιγιεκ της Κροατίας.

Λίγο αργότερα, συγκεκριμένα τον περασμένο Σεπτέμβριο ήρθε στον κόσμο και ο γιος τους.

Αν αρκετά δημοσιεύματα στην Ουγγαρία κάνουν λόγο για μια σχέση πολλών ετών, η αλήθεια είναι ότι προν από πέντε χρόνια, ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ γνωστοποίησε τον αρραβώνα του με άλλη γυναίκα.

Ήταν η συμπατριώτισσά του Katalin Spekker και ήταν τον Δεκέμβριο του 2017 όταν αρραβωνιάστηκαν. Φαίνεται όμως πως η σχέση τους δεν προχώρησε και αργότερα… ήρθε η Ταμάρα.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Λάζλο δημοσίευσε μια φωτογραφία με την εκλεκτή του στο Instagram, την Ταμάρα, προσθέτοντας στην περιγραφή ότι την ερωτεύεται ξανά κάθε μέρα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News