Ζεράρ Πικέ: Πώς αποκαλεί τη Σακίρα με τις φίλες της η νέα του σύντροφος - Τα τρία προσβλητικά παρατσούκλια

Μία σειρά από υποτιμητικά παρατσούκλια φέρεται να έχει εμπνευστεί η νέα σύντροφος του Ζεράρ Πικέ, Κλάρα Κία, για τη Σακίρα.

Παρά το γεγονός ότι η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ έχουν τραβήξει εδώ και μήνες ξεχωριστούς δρόμους, το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να μονοπωλεί καθημερινά τα φώτα της δημοσιότητας, με πικάντικες λεπτομέρειες να αποκαλύπτονται καθημερινά από τα διεθνή Μέσα.

Αυτή τη φορά, ο δημοσιογράφος Ρομπέρτο Αντολίν, μετέφερε τα παρατσούκλια που έχει επινοήσει η σύντροφος του πρώην αρχηγού της Μπαρτσελόνα, Κλάρα Κία και με τα οποία αποκαλεί την διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια όταν είναι με τις φίλες της, αλλά και μαζί του.

«Γριά, μάγισσα και εμμηνοπαυσιακή» είναι τα τρία προσωνύμια που χρησιμοποιεί η Κλάρα Κία όταν αναφέρεται στην πρώην σύντροφο και μητέρα των παιδιών του Πικέ.

Πάντως, σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα και η Σακίρα έχει επίσης μερικά ψευδώνυμα αφιερωμένα στην Κλάρα Κία, με πιο χαρακτηριστικό αυτό της «ψόφιας μύγας». Ο Ζεράρ Πικέ από την πλευρά του προτιμά να μην ρίχνει λάδι στη φωτιά μιλώντας για τη Σακίρα. Το σίγουρο είναι ότι εν μέσω όλων αυτών, η Κία επισκέπτεται ψυχολόγο προκειμένου να διαχειριστεί την όλη κατάσταση…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News