Τεντόγλου: 13 tweet γέλιου και αλήθειας για τον Μίλτο που «πέταξε» στο χρυσό

Ο Μίλτος Τεντόγλου για ακόμα μια φορά, έστω και με την τσίμπλα στο μάτι, έκανε το πρώτο καλό άλμα στα 8,22 και το δεύτερο καλύτερο και το τουίτερ υποκλίθηκε στον ήρωά του.

Μπορεί να έπρεπε να ξυπνήσει το πρωί για να πάρει το χρυσό του μετάλλιο και αυτό να τον «βάρυνε» λιγάκι, όμως ο Μίλτος Τεντόγλου τα κατάφερε και το X ( πρώην Twitter) πανηγύρισε με το «Ντάξει μωρέ, δεν τρέχει κάτι» στιλ του.

Στον απόηχο ακόμα ενός χρυσού μεταλλίου, η συζήτηση μετακινήθηκε στο ζήτημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και πιο συγκεκριμένα στην σκέψη της να αφαιρέσει την βαλβίδα, έστω και πειραματικά και να μετρούν την επίδοση από το σημείο προσγείωσης.

Και γιατί όχι να το συζητήσουμε «Ποιος πηδάει πρωί-πρωί;»

Σύμφωνα με τον Μίλτο Τεντόγλου, αν καταργηθεί η βαλβίδα θα χαθεί η τεχνική του αγωνίσματος και ο βαθμός δυσκολίας που υπάρχει κι αυτό θα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για το άλμα εις μήκος. Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης έριξε μάλιστα και τη «βόμβα» τονίζοντας πως αν τελικά επικρατήσει η ακύρωση της βαλβίδας θα σταματήσει το μήκος και θα ασχοληθεί με το τριπλούν.

Ο Μίλτος και οι άλλοι

Βέβαια μετά από ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο για τον Μίλτο Τεντόγλου, περιμένει κανείς δύο πράγματα: Τις δηλώσεις του ίδιου και φυσικά τα σχόλια όλων των φίλων και φιλάθλων σχετικά με τις δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου. Όπου τα σχόλια μοιράζονται σε αυτούς που έχουν χαρεί με την επιτυχία του σπουδαίου αθλητή και όσους το διασκεδάζουν με τι τρελές ατάκες που μας χαρίζει.

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News