Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία που... έκαψε τους θαυμαστές της!
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει τις μικρές αποδράσεις στα ελληνικά νησιά και τώρα βρίσκεται στην Αντίπαρο όπου μια φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο instagram έφερε χιλιάδες likes
Η Ιωάννα Τούνη άφησε για λίγο τη Μύκονο και τη Χαλκιδική και πήγε στην Αντίπαρο, ενώ ο μικρός Πάρης κάνει διακοπές με τον μπαμπά του, Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιουλίου μοιράστηκε στα social media το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στην Αντίπαρο.
Μάλιστα, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια άκρως αισθησιακή φωτογραφία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιωάννα Τούνη: Τα έδωσε όλα στη Μύκονο, αλλά δεν πρόσεξε την κάμερα!
- Τούνη: Ενοχλήθηκε με τα σχόλια για τον Αλεξάνδρου κι έδωσε σκληρή απάντηση
- Τούνη: Το ταξίδι στο Ντουμπάι, οι φωτογραφίες και η αναφορά στη σχέση της με τον Αλεξάνδρου
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
