ΠΕΪΤΖ ΣΠΙΡΑΝΑΤΣ: Η πιο hot αθλήτρια για το 2022!

Ποια είναι η αθλήτρια του γκολφ, Πέιτζ Σπίρανατς.

Η αθλήτρια του γκολφ, Πέιτζ Σπίρανατς γεννήθηκε σε μια αθλητική οικογένεια στις 26 Μαρτίου 1993 στο White Ridge του Κολοράντο. Ο πατέρας της ήταν πρώην ποδοσφαιριστής, η μητέρα της επαγγελματίας μπαλαρίνα και η μεγαλύτερη αδερφή της είναι επίσης αθλήτρια.

Ξεκίνησε να παίζει γκολφ σε ηλικία 12 ετών και κέρδισε πέντε τουρνουά σε σχολικά πρωταθλήματα. Το ταλέντο της κέρδισε την υποτροφία της για το πανεπιστήμιο της Αριζόνα, από όπου ξεκίνησε το επαγγελματικό γκολφ και κέρδισε το πρωτάθλημα All Mountain West το 2011-12 και το 2011-13.

Διασφάλισε τη θέση της στην κορυφαία νεαρή παίκτρια του κόσμου όταν κέρδισε το παιχνίδι CWGA Junior Stroke το 2010. Το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα επιβράβευσε την Πέιτζ με υποτροφία γκολφ για την εξαιρετική της απόδοση στα τουρνουά.

Συμμετείχε και κέρδισε εναντίον της Μπρίτανι Φαν στο «Women’s Gold Association Match Play Championship» της Colorado Golf Association.

Το 2016 έχασε το cut στο τουρνουά LPGA και αποφάσισε να αποσυρθεί από την καριέρα της στο γκολφ. Μετά από αυτή την απόφασή της, έγινε ενεργή σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και απέκτησε εκατομμύρια θαυμαστές.

Κερδίζει χρήματα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από τις συνεργασίες της με διαφορετικά αθλητικά brands. Εμφανίστηκε στα εξώφυλλα της έκδοσης Sports Illustrated Swimsuit και του Golf Digest. Έκανε το ντεμπούτο της σε ταινίες όπως Risky Biz (2018), Fitted (2017) και Breaking Par (2016). Το 2020 κέρδισε το βραβείο «The PWI Most Beautiful Woman in the World».

Η εντυπωσιακή αθλήτρια είναι παντρεμένη με έναν προπονητή γυμναστικής και τον επί χρόνια φίλο της Στιβ Τινόκο από το 2018.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News