ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ: Στο DWTS για να στηρίξει τη Βασιλική Μιλλούση
Στο πλατό του DWTS βρέθηκε τη βραδιά του μεγάλου τελικού και ο Λευτέρης Πετρούνιας, για να στηρίξει τη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση.
Στο πλατό του Dancing With The Stars βρέθηκε τη βραδιά του μεγάλου τελικού ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στηρίζει στο DWTS την αγαπημένη του σύζυγο, Βασιλική Μιλλούση μέσα από μηνύματα στο Instagram, αλλά και με τη φυσική του παρουσία στο σόου.
Η Βασιλική Μιλλούση μαζί με τον Μαξίμ Στάντνικ είναι ένα από τα τέσσερα ζευγάρια που διεκδικούν την πρώτη θέση στον μεγάλο τελικό του DWTS. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μαρία Καμμενίδη, η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Αλέξανδρος Μπαχάριεφ και ο Dominic Stars και η Ειρήνη Λιναρδή συμπληρώνουν την τετράδα. Στην πρώτη φάση τα ζευγάρια επέλεξαν και παρουσίασαν τον αγαπημένο τους χορό, στον οποίο έχουν διαγωνιστεί στο «Dancing With The Stars». Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής ενθουσίασε την κριτική επιτροπή παρουσιάζοντας την εκπληκτική και σέξι samba της. Ενθουσιασμένος και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος σηκώθηκε όρθιος δίνοντας συγχαρητήρια στη Βασιλική Μιλλούση και λέγοντας: «Νόμιζα ότι θα δω κάτι ξενέρωτο και είδα αυτό το υπερθέαμα».
Δείτε περισσότερα εδώ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
