Μαρία Αντωνά: Η απάντησή της στα σχόλια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη

Μεγάλη αναταραχή έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην κάμερα του Survivor. Ο παίκτης έκανε σαφείς υπαινιγμούς ότι δημιουργείται ειδύλλιο ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και στην Σοφιάννα Αβραμάκη.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ συνέχισε τις αρχικές του δηλώσεις προσθέτοντας μεταξύ άλλων: «Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο τύπος ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω την οποία την ξέρω! Είναι και καλή είναι και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει μόλις βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος και ετοιμάζεται να παντρευτεί; Δηλαδή πραγματικά τι γίνεται στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

Υπάρχει ένας έρωτας τον οποίο προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν αλλά… Μπα! Δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες». Μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και η αρραβωνιαστικιά του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά έδωσε την απάντησή της on air.

Αρχικά θέλησε να τονίσει ότι της δόθηκε η επιλογή να μην παίξουν στην εκπομπή τις δηλώσεις. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μπω μέσα σε αυτό το παιχνίδι. Παιχνίδι το οποίο παίζουν άνθρωποι οι οποίοι παίζουν σκληρό reality. Η ζωή μου δεν είναι reality. Η ζωή μου με την Άρη είναι η ζωή μας και δεν διαπραγματεύομαι το κομμάτι της εμπιστοσύνης που έχω στον σύντροφό μου και στη σχέση μου.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω και να απαντήσω απέναντι σε τέτοιους ανθρώπους και σε τέτοιες καταστάσεις. Αυτό. Δεν θέλω ως Μαρία να σχολιάσω τίποτα άλλο», είπε η Μαρία Αντωνά σχετικά με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News