Μαλούμα: Με τη σύντροφό του στην Πλάκα
Δύο χρόνια μετά την προγραμματισμένη εμφάνιση του Maluma στην Ελλάδα, η οποία αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας, ο 28χρονος τραγουδιστής βρέθηκε στην Αθήνα για τη συναυλία του στο ΟΑΚΑ που έγινε την Παρασκευή 18 Μαρτίου.
Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ, ενώ η Ελένη Φουρέιρα ανέλαβε το opening act.
Μάλιστα, λίγη ώρα πριν ανέβει στη σκηνή, ο CEO της Panik Records Γιώργος Αρσενάκος του απένειμε μια ειδική πλακέτα για τις πλατινένιες πωλήσεις των τραγουδιών του στην Ελλάδα.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Maluma: Ποιος είναι ο Κολομβιανός για τον οποίο… πέταξαν σουτιέν στο ΟΑΚΑ
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Maluma: Ο Κολομβιανός σταρ φωτογραφίζεται ημίγυμνος μετά τη συναυλία στο ΟΑΚΑ
Μια μέρα μετά, συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου 19 Μαρτίου, ο Maluma αποφάσισε να κάνει τη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας.
Λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι βγήκε από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεινε στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και πραγματοποίησε έναν περίπατο με τη σύντροφό του Σουζάνα Γκόμεζ.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ατρόμητος - ΑΕΚ: Πότε αναμένεται να διεξαχθεί η αναμέτρηση
- Το μεγάλο Συνέδριο της εφημερίδας «Το Βήμα»: «Διάλογοι για την Αθήνα: Από τον μύθο στη σύγχρονη πόλη»
- Βασίλης Σπανούλης: «Η ομάδα είναι στον σωστό δρόμο, χρειάζεται χημεία»!
- Ομπράντοβιτς: «Είχαμε και άσχημες στιγμές»
- Μπαρτζώκας: «Κάναμε λάθη και πρέπει να προσέχουμε περισσότερο»
