Ελίζ Λομπ Ντζίνγκελ: Η καλλονή αθλητικογράφος που ξεκίνησε την καριέρα της από το μόντελινγκ και το γκολφ

Θα μπορούσε κανείς να πει πως η Ελίζ Λομπ Ντζίνγκελ είναι πολυτάλαντη αφού είναι μοντέλο, αστέρι του YouTube, παίκτρια του γκολφ και αθλητικογράφος. 

Είναι περισσότερο γνωστή για την καριέρα της στο μόντελινγκ και την παρουσία της στα social media. Η Λομπ κέρδισε τον τίτλο της Μις Ντέιτονα Μπιτς το 2014 και έκτοτε, έχει «σαρώσει» τα social media, το YouTube αλλά και την τηλεόραση. 

Το εντυπωσιακό μοντέλο γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 1994, στη μικρή πόλη La Jolla στην Καλιφόρνια. Η Ελίζ φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Φλόριντα και ενώ ήταν εκεί, συμμετείχε σε διάφορα τουρνουά γκολφ, ενώ παράλληλα έκανε ειδικότητα στην αθλητική δημοσιογραφία και εργαζόταν ως μοντέλο μερικής απασχόλησης. 

Η αγάπη της για το γκολφ ξεκίνησε από νεαρή ηλικία, αλλά κυρίως εμπνεύστηκε από τον πατέρα της που του άρεσε να παίζει το παιχνίδι και ανέλαβε να της διδάξει τις απαραίτητες δεξιότητες σε ηλικία 3 ετών. Σύντομα, το αυξανόμενο πάθος της για το γκολφ τέθηκε σε «αναμονή» όταν επέλεξε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ το 2014, μετά το σχολείο.

Μετά απο την στέψη της, εμφανίστηκε σε περιοδικά γκολφ και ξεκίνησε μερικές συνεργασίες με εταιρείες, κάτι που την ώθησε να ακολουθήσει πλήρως μια καριέρα μόντελινγκ, η οποία έχει πάει εξαιρετικά. Για να ενισχύσει περαιτέρω την απήχησή της στο διαδίκτυο, το μοντέλο δημιούργησε ένα κανάλι στο Youtube το 2011. Σε αυτό, επιδεικνύει τις δεξιότητές της στο γκολφ, κάνει αναρτήσεις για τη μόδα και γενικά πράγματα που μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας.

Χάρη στην αγάπη της για το γκολφ που δεν έχει μειωθεί παρά την επιτυχία της στο μόντελινγκ, η Ελίζ ξεκίνησε να δουλεύει στο κανάλι Fox Sports. Το 2018 έγινε συμπαρουσιάστρια της εκπομπής «Swing Clinic», δίπλα στον Τζίμυ Χάνλιν. Από την πρώτη της εμφάνιση, η Ελίζ έγινε σεβαστή από τους συναδέλφους της στον σταθμό και τους διδάσκει και το γκολφ. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News