Κέβιν Ντε Μπρόινε - Τιμπό Κουρτουά: Το «ερωτικό τρίγωνο» που παραλίγο να «διαλύσει» την εθνική Βελγίου

Κέβιν Ντε Μπρόινε – Τιμπό Κουρτουά: Το «ερωτικό τρίγωνο» που παραλίγο να «διαλύσει» την εθνική Βελγίου το 2013

Λένε πως αληθινή φιλία απαιτεί θυσίες, ειλικρίνεια, αυθεντικότητα, πίστη, στοργή και ανιδιοτέλεια.

Αξίες και ιδανικά που «καταπατήθηκαν» στη φιλία του Κέβιν Ντε Μπρόινε με τον Τιμπό Κουρτουά. Ειδικότερα, οι δύο αστέρες του ποδοσφαίρου ενεπλάκησαν σε ένα ερωτικό σκάνδαλο που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό, το «τρίγωνο» Γουάντα Νάρα, Μάξι Λόπες και Μάουρο Ικάρντι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΑΡΗΣ: O Χερμάν Μπούργος επέλεξε κέντρο Θεσσαλονίκης και παραλία και γιορτάζει τα 53α γενέθλια!

Όλα ξεκίνησαν το 2013 όταν τα διεθνή ταμπλόιντς έκαναν γνωστή την είδηση της παράνομης σχέσης του τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη σύντροφό του μέσου της Μάντσεστερ Σίτι, Καρολίνε Λίνεν.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της νεαρής στη Μαδρίτη, όπου και αγωνιζόταν ο Κουρτουά με τη φανέλα της Ατλέτικο, ως δανεικός από την Τσέλσι. Μάλιστα, όπως η ίδια αποκάλυψε, ο υψηλόσωμος γκολκίπερ την «κέρδισε» από την πρώτη στιγμή, όταν και της ζήτησε να δειπνήσουν μαζί στην ισπανική πρωτεύουσα.

Όπως ήταν φυσικο, το ερωτικό αυτό τρίγωνο αποτελούσε για καιρό το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στην αθλητική showbiz, καθώς η Λίνεν με τον Ντε Μπρόινε έδιναν την εντύπωσης ενός λαμπερού και ευτυχισμένου ζευγαριού, που έκανε συχνά δημόσιες εμφανίσεις, δηλώνοντας την δυνατή αγάπη τους.

Έναν χρόνο αργότερα ωστόσο, ο σούπερ σταρ των «πολιτών» μέσω της αυτοβιογραφίας του προχώρησε σε πικάντικες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, λέγοντας: «Η κοπέλα μου η Καρολίνε βρέθηκε στη Μαδρίτη με ορισμένους φίλους της και φλέρταρε με τον Τιμπό Κουρτουά! Εκείνος ενημέρωσε στη συνέχεια έναν φίλο μου για το τι συνέβη, κάτι που δεν ήταν καθόλου έξυπνο από μέρους του. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια πράγματα. Ορισμένες φορές το σκέφτομαι ακόμα».

H εξομολόγηση της «πέτρας του σκανδάλου»

Αυτές οι δηλώσεις φέρεται να προκάλεσαν την οργή της 29χρονης σήμερα Καρολίνε, που αποφάσισε να «σπάσει τη σιωπή» της, καταθέτοντας από τη δική της σκοπιά τα όσα έζησε και την οδήγησαν στο να «απατήσει» τον σύντροφό της με τον συμπαίκτη του στην εθνική Βελγίου.

«Ο Κέβιν με απάτησε. Δεν είπα τίποτα για ολόκληρους μήνες, γιατί δεν μπορούσα να το πω. Οι γονείς του με είχαν απειλήσει πως θα είχα νομικά προβλήματα αν έκανα κάτι τέτοιο. Κάτω από αυτή την πίεση δε είχα επικοινωνία ούτε με τον Κέβιν.

Σεβάστηκα τα πάντα. Στο βιβλίο του όμως, ο ίδιος έγραψε για εμένα και τον Κουρτουά. Έτσι, αποφάσισα να μην μείνω… μουγκή άλλο. Το καλοκαίρι του 2012 ο Κέβιν μου είπε πως με απάτησε με την κολλητή μου. Του έδωσα την επιλογή να επιλέξει ή εμένα ή αυτή. Ήμουν έτοιμη να του δώσω ακόμα μία ευκαιρία, αλλά η σχέση μας, ποτέ δεν έγινε η ίδια.

Στη συνέχεια, για να αποφορτιστούμε από όλο αυτό, αποφάσισα να ταξιδέψω στη Μαδρίτη και είχα πάρει την άδειά του για αυτό. Κάτι έγινε εκεί όμως, που δεν έπρεπε. Με τον Τιμπό, μπορούσα να μιλήσω για όλα και μου έκανε κάτι που δεν είχα ζήσει ποτέ με τον Κέβιν.

Μου έκανε το τραπέζι και τότε, σκέφτηκα πως αφού με είχε απατήσει αυτός, γιατί να μην το κάνω και εγώ;», εκμυστηρεύτηκε.

Έκτοτε βέβαια οι σχέσεις μεταξύ των δύο «red devils» αποκαταστάθηκαν με την παρέμβαση και του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ζορζ Λέικενς, αφήνοντας πλέον πίσω τους το παρελθόν, για το καλό τόσο των ίδιων όσο και της εθνικής τους ομάδας.

Μάλιστα οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στην «τιτανομαχία» της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι.

Η νέα σελίδα στη ζωή τους και η αποκατάσταση των σχέσεων

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε διανύει αναμφίβολα μια από τις πιο παραγωγικές περιόδους στην ποδοσφαιρική του ζωή, με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, τόσο στο πρωτάθλημα της Premier League, όσο και στο Champions League. Ταυτόχρονα βέβαια βιώνει και στιγμές οικογενειακής ευτυχίας στο πλευρό της συζύγου του και μητέρας των τριών παιδιών του, Μισέλ. Μάλιστα, τον περασμένο χειμώνα, είχε «ξεδιπλώσει» σε συνέντευξή του την ιστορία πίσω από την γνωριμία του με την γυναίκα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΑ: To άγνωστο περιστατικό με τον Άρη Σοϊλέδη – «Απάντησα σαν να είμαι εκείνος»


«Ξεκίνησε με ένα tweet. Είχα μόνο μερικές χιλιάδες ακολούθους εκείνη τη στιγμή, επειδή ήμουν ακόμη δανεικός στη Βέρντερ Βρέμης. Έτσι έγραψα κάτι στο Twitter για έναν αγώνα ή κάτι άλλο, και αυτό το όμορφο κορίτσι μου πάτησε like. Ο φίλος μου το παρατήρησε. Είπε λοιπόν: “Φαίνεται ωραίο κορίτσι, όχι; Πρέπει να της στείλεις ένα μήνυμα. Και του είπα κυριολεκτικά: “Όχι, όχι, όχι. Έλα. Δεν με συμπαθεί ο κόσμος. Δεν με καταλαβαίνουν. Δεν θα απαντήσει”.

“Πήρε λοιπόν το κινητό μου, μου το έδειξε και είπε: ”Έλα, μπορώ να πατήσω αποστολή;” Αλλά ευτυχώς, έστειλε το μήνυμα για μένα και εκείνη απάντησε. Γνωριστήκαμε μέσω μηνυμάτων για μερικούς μήνες. Είναι πολύ πιο εύκολο για μένα όταν γνωρίζω κάποιον, οπότε μετά ήμουν καλός. Ήταν πραγματικά κάτι πολύ όμορφο. Μου άλλαξε τη ζωή με πολλούς τρόπους. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτήν», εξομολογήθηκε ο μεσοεπιθετικός των «πολιτών» στο The Players’ Tribune.

Ανάλογες επιτυχίες βέβαια βιώνει και ο τερματοφύλακας της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος και «λάμπει» στο πλευρό του 23χρονου μοντέλο από το Ισραήλ, Μισέλ Γκέρζιγκ.

Η ξανθιά καλλονή, που έχει περίπου 369.000 followers στο Instagram, ταξιδεύει συχνά-πυκνά στη Μαδρίτη για να συναντήσει τον Κουρτουά, ενώ οι δύο τους απαθανατίστηκαν φωτογραφικά σε γιοτ στην Ίμπιζα μετά τη λήξη του Euro 2020.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mishel Gerzig (@mishelgerzig)

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mishel Gerzig (@mishelgerzig)

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thibaut Courtois (@thibautcourtois)

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mishel Gerzig (@mishelgerzig)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News