Λαρίσα Σαάντ: Η Βραζιλιάνα καλλονή είναι η σύζυγος του Λούκας Μούρα

Λαρίσα Σαάντ

Η Λαρίσα Σαάντ γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 1992 στη Βραζιλία. Είναι ένα πανέμορφο μοντέλο που απέκτησε φήμη στα social media αλλά και ως σύζυγος του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Λούκας Μούρα. 

Η Λαρίσα προέρχεται από μια πλούσια οικογένεια που το όνομα του πατέρα της, δεν γνωρίζουν τα ξένα μέσα ποιο ειναι μιας και ποτέ δεν το έχει αναφέρει η ίδια. 

Φαίνεται ότι είναι πολύ διακριτική με την προσωπική της ζωή καθώς δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παιδική ηλικία και την οικογένεια της.

Το ζευγάρι ζούσε στο Σάο Πάολο και ήταν μακροχρόνιοι φίλοι πριν ξεκινήσουν να βγαίνουν ραντεβού. Γνώρισαν ο ένας τον άλλον μέσω ενός κοινού φίλου, του Τιάγκο Νικάσιο, ο οποίος είναι δικηγόρος του Λούκας Μόουρα.

Η μητέρα της Λάρισας, ήταν πολύ αυστηρή μαζί της και κυρίως όταν έβγαινε με αγόρια. Όμως, δεν δεχόταν τόσο εύκολα την σχέση της με τον Λούκας. Το 2015, ξεκίνησαν να βγαίνουν επίσημα ως ζευγάρι. 

Την εποχή εκείνη ο Λούκας Μούρα έπαιζε στην Παρί Σεν Ζερμέν και προφανώς, ζούσε στο Παρίσι. Η Λαρίσα, μετακόμισε στο Παρίσι για να ζήσει με τον έρωτά της. Η ίδια είχε αναφέρει τότε πως ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εκείνη διότι είχε απομακρυνθεί από την οικογένειά της.

Παντρεύτηκαν το 2016 ενώ φιλοξένησαν περισσότερους από 600 καλεσμένους στο γαμήλιο πάρτι τους. Το 2017 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο και το 2019, τον δεύτερο.

Θαυμαστές της λένε πως μοιάζει πολύ με την Κένταλ Τζένερ! 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News