Μάριος Καπότσης: Παντρεύεται με την Κόνι Μεταξά - «Την θαυμάζω»

Ο Μάριος Καπότσης θα παντρευτεί με την Κόνι Μεταξά

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz είναι ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά, οι οποίοι όπως φημολογείται σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο πρώην αθλητής της εθνικής Ελλάδος στο πόλο, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», με τον Ολυμπιονίκη να προχωρά σε μία συγκινητική «εξομολόγηση» σχετικά με την Κόνι Μεταξά.

«Η Κωνσταντίνα είναι μοναδική. Είμαστε μαζί σχεδόν τρία χρόνια. Στη σχέση σου με την Κόνι, είναι αυτό που λένε για τα ετερώνυμα. Υπάρχει κατανόηση, υπάρχει αγάπη και τα βρίσκουμε. Την θαυμάζω πάρα πολύ, γιατί είναι καλόψυχη, είναι δουλευταρού, έχει επίπεδο μόρφωσης που την έχει βοηθήσει σε αυτά που κάνει. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι πολυπράγμον. Αλλά αυτό που με κάνει υπερήφανο είναι ότι δεν σταματάει ποτέ, είναι πολύ της δουλειά», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι δυό τους είναι έτοιμοι για το μεγάλο βήμα στη σχέση τους καθώς το ερχόμενο καλοκαίρι θα παντρευτούν. Ο πολίστας είχε κάνει εδω και αρκετούς μήνες πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, με την ίδια να λέει το μεγάλο ναι. Όπως φημολογείται, ο γάμος τους θα γίνει σε κάποιο νησί, σε πολύ στενό κύκλο.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News