Ντανιέλα Κρίστιανσον: Το μοντέλο που παντρεύεται τον πρώην της Γουάντα Νάρα, Μάξι Λόπεζ

Ο Μάξι Λόπεζ, πρώην σύζυγος της Γουάντα Νάρα, παντρεύεται την Ντανιέλα Κρίστιανσον και βάζει τέλος στις φήμες περί ερωτικού τριγώνου μεταξύ της πρώη του και του Ικάρντι.

Ο Αργεντινός ήταν παντρεμένος με τη Γουάντα μεταξύ 2008 και 2013 και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά. Χώρισαν μετά την  σχέση της με τον πρώην συμπαίκτη του στη Σαμπντόρια, Ικάρντι, σε ένα σκάνδαλο που συγκλόνισε το ιταλικό ποδόσφαιρο. 

Ο Λόπες ήταν καλός φίλος με τον Ικάρντι και μάλιστα έκαναν διακοπές όλοι μαζί. Τον Δεκέμβριο του 2013, χώρισαν και λίγο καιρό αργότερα, η Γουάντα Νάρα παντρεύτηκε τον Μάουρο Ικάρντι.

Ποια είναι η Ντανιέλα Κρίστιανσον

Γεννήθηκε στη Σουηδία στις 22 Μαίου και είναι 30 ετών. Είναι επαγγελματίας μοντέλο ενώ κέρδισε το βραβείο World Top Model το 2015. Έχει συνεργαστεί με διεθνείς μάρκες μόδας όπως η Armani και υπήρξε παρουσιάστρια για το Fashion Channel.

Σπούδασε επιχειρήσεις στο Open University στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι περιβαλλοντολόγος και γι αυτό είχε γίνει παραγωγός στη μη κερδοσκοπική εκδήλωση, Green Fashion Week. Έχει επίσης συνεργαστεί με την UNFCCC για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Το μοντέλο, ασχολείται επαγγελματικά και με το instagram καθώς δημοσιεύει αρκετές φορές, τις συνεργασίες που έχει, τις στιγμές της με τον Μάξι Λόπεζ αλλά και τα ταξίδια της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Πολίνα Γκρέτσκι: Η πολυτελής ζωή της, το μόντελινγκ και η σχέση της… με το χόκεϊ!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News