Ντέμης Νικολαΐδης: Για... αστακό με νέα ξανθιά συνοδό
Ντέμης Νικολαΐδης:Για… αστακό με νέα ξανθιά συνοδό.
Ο Ντεμης Νικολαΐδης δεν είναι μόνος. Μετά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι με την Κατερίνα Παναγιοπούλου, το Happy Day της Δευτέρας έδειξε τον πρώην ποδοσφαιριστή σε τρυφερά στιγμιότυπα με την ξανθιά συνοδό του.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου, ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν παρουσιαστής της Nova βγήκε το μεσημέρι της Κυριακής για φαγητό. Ο ίδιος κάθισε σε μια ταβέρνα στο Πέραμα ενώ δίπλα του είχε την ξανθιά συνοδό του. Στο τραπέζι ήταν δύο ακόμη ζευγάρια. Η παρέα απόλαυσε πιάτα με θαλασσινά και αστακό. Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα θερμός απέναντι στην αγαπημένη του. Μάλιστα κατά διαστήματα αντάλλαζε παθιασμένα φιλιά ήταν πολύ διαχυτικότα και θερμός απέναντι στην κοπέλα. Έδειξε να αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα.
Δείτε το βίντεο:
Πηγή: okmag.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
