Πέιτζ Σπίρανατς: Αυτές οι εντυπωσιακές αθλήτριες του γκολφ διεκδικούν την θέση της!

Το γκολφ είναι ένα άθλημα που το αγαπούν αρκετά στο εξωτερικό διότι προσελκύει και πολύ όμορφες γυναίκες!

Μια απο αυτές είναι και η εκρηκτική, Πέιτζ Σπίρανατς η οποία είναι μια απο τις πιο hot αθλήτριες για το 2022 και όχι μόνο.

Είναι 28 ετών και έχει συμμετάσχει στο LPGA Tour το 2017 και το 2018. Εμφανίστηκε επίσης στο Golf Channel’s Shotmakers, όπου έφτασε στους ημιτελικούς.

Με τα χρόνια, η πανέμορφη ξανθιά έχει προσελκύσει χορηγούς, συμπεριλαμβανομένων των κολοσσών αθλητικών ειδών Nike και μετρά πάνω απο 300 χιλιάδες ακόλουθους στα social media.

Σε συνέντευξή της έχει δηλώσει πως: «Θυμάμαι όταν ήμουν νεότερη, ντρεπόμουν τόσο πολύ να πω στους ανθρώπους ότι έπαιζα γκολφ γιατί ήταν το ”άθλημα των ηλικιωμένων”. Τώρα είμαι τόσο περήφανη που λέω ότι παίζω επαγγελματικό γκολφ. Το γκολφ έχει προχωρήσει τόσο πολύ και ελπίζω τα νεαρά κορίτσια να μην ντρέπονται πλέον να παίζουν αυτό το καταπληκτικό άθλημα».

Ελίζ Λομπ Ντζίνγκελ

Είναι Πιστοποιημένη προπονήτρια γκολφ αλλά και παρουσιάστρια στις ΗΠΑ. Από το 2018, συνδιοργανώνει την εκπομπή Fox Sports Swing Clinic.

Η 27χρονη αθλήτρια άρχισε να παίζει γκολφ από την ηλικία των τριών ετών και μεγάλωσε στη Φλόριντα. Ωστόσο, αφού συμμετείχε σε πολλά τουρνουά, το ενδιαφέρον της για το παιχνίδι «μειώθηκε» όταν η καριέρα της στο μόντελινγκ απογειώθηκε.

Σαβάνα Βιλούμπι

Η μελαχρινή καλλονή είναι 28 ετών και κατάγεται από την Καλιφόρνια. Είναι αρκετά ενεργή στο instagram καθώς πέρα απο το γκολφ, ανεβάζει και στιγμές απο την προσωπική της ζωή.

Είναι μέλος του Symetra Tour, που είναι η επίσημη περιοδεία ανάπτυξης για το LPGA.

Άρχισε να παίζει γκολφ σε ηλικία οκτώ ετών και εκπαιδεύτηκε με τον προπονητή γκολφ Micky Yokoi στο γυμνάσιο. Το μεγαλύτερο επίτευγμά της μέχρι στιγμής ήταν η νίκη του 2016 στο Texas Women’s Open.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News