Ολυμπιακός: Τον... πάτησε τον ΠΑΟΚ για να κάνει την ανατροπή
Ολυμπιακός: Τον… πάτησε τον ΠΑΟΚ για να κάνει την ανατροπή στο εξ’ αναβολής ματς των πλέι οφ της Super League
Μπορεί ο Ολυμπιακός να μπήκε πολύ… στραβά στο εξ’ αναβολής ματς της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και να δέχθηκε ένα ακόμα εύκολο γκολ μόλις στο 10ο λεπτό, ωστόσο γρήγορα οι πρωταθλητές αντέστρεψαν την εικόνα και κυριάρχησαν. Ηταν καλύτεροι και στο β’ μισό του α’ ημιχρόνου.
Και ήταν καταιγιστικοί στην επανάληψη και ειδικά στο πρώτο ημίωρο του β’ ημιχρόνου όταν… πάτησαν τον ΠΑΟΚ και τον ανάγκασαν να παίζει μόνο άμυνα. Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν έγινε το 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού οι τελικές ήταν 3 για τους Θεσσαλονικείς και 12 για τους Πειραιώτες.
Γενικώς ο Ολυμπιακός άρχισε να… θυμίζει Ολυμπιακό δημιουργικά στα τελευταία δύο ματς. Στα 4 πρώτα ματς των πλέι οφ οι πρωταθλητές είχαν δημιουργήσει μόλις 37 τελικές. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν 22 και χθες στην Τούμπα 13.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έτσι έπρεπε, έτσι έγινε, το 47ο στην Τούμπα.
Γρομητσάρης: Η Τούμπα βάφτηκε κόκκινη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
