ΦΛΟΡΕΝΤΙΝΟ ΠΕΡΕΘ: «Ραούλ και Κασίγιας κατέστρεψαν τη Ρεάλ»

Υποτιμητικά σχόλια έκανε ο Φλορεντίνο Πέρεθ για δύο από τους σπουδαιότερους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας – «Κατέστρεψαν τη Ρεάλ Μαδρίτης», φέρεται να είπε για τους Ραούλ και Κασίγιας.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ισπανία, με τα μηνύματα που φέρεται να έχει στείλει ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε άγνωστο ως τώρα παραλήπτη. Σύμφωνα με την «El Confidential», ο ισχυρός άντρας της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε υποτιμητικά σχόλια για δύο από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία των «μερένγκες», τον Ίκερ Κασίγιας και τον Ραούλ.

«Ο Κασίγιας δεν είναι ένας τερματοφύλακας για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τι θέλετε να σας πώ; Δεν είναι και ποτέ δεν ήταν. Ήταν ένα μεγάλο λάθος που κάναμε. Τον υπερασπίστηκαν τόσο πολύ. Λοιπόν είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στην ομάδα. Και το δεύτερο ήταν ο Ραούλ. Τα δύο μεγαλύτερα λάθη της Ρεάλ!»

Η… μπάλα ωστόσο πήρε και την υπόλοιπη ομάδα:

«Οι παίκτες είναι πολύ εγωιστές και δεν μπορείς να βασιστείς επάνω τους, αν το κάνεις θα είναι λάθος. Θα σε απογοητεύσουν. Έχω τη χειρότερη εντύπωση για αυτούς».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως: «Ο Πέρεθ είναι τρομερά εκνευρισμένος με τον παλιό επιθετικό, και δεύτερο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας. Τον κατηγορεί πως κατέστρεψε τη Ρεάλ και πως ήταν ένας από τους λόγους που παραιτήθηκε από την προεδρία τού συλλόγου το 2006».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News