Παναθηναϊκός: Τα παράδοξα του Σαββατοκύριακου με Αλαφούζο και Βαρδινογιάννη

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έσπασε τη σιωπή του για τον Παναθηναϊκό μετά από καιρό, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίστηκε σε ένα αναπάντεχο μέρος.

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης νοικιάζει κάθε χρόνο σουίτα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και συχνά παρακολουθεί τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, ο «καπετάνιος» αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στο Τριφύλλι.

Το ασυνήθιστο για τον Γιώργο Βαρδινογιάννη είναι οι δηλώσεις. Ειδικά μετά την αποστασιοποίηση του ανιψιού του, Τζίγγερ, από τα δρώμενα στην ΠΑΕ, ο ιστορικός πρόεδρος απέφευγε να μιλήσει.

Ωστόσο, φαίνεται πως η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς άγγιξε τον «καπετάνιο» και μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα, εκφράστηκε κολακευτικά για το θέαμα.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Γιώργο Βαρδινογιάννη εάν θεωρεί ότι ο Γιοβάνοβιτς παράγει έργο και εκείνος συμφώνησε πλήρως: «Συμφωνώ απολύτως». Όσο για την εκτίμηση του για το μέλλον, ο Βαρδινογιάννης επέμεινε: «Εάν τυχόν κρατηθούν αυτοί που παίζουνε, θα πάμε καλά».

Στη Λιβαδειά ο Αλαφούζος

Οι ποδοσφαιρικές δημόσιες εμφανίσεις του Γιάννη Αλαφούζου είναι σπάνιες. Πόσο μάλλον μακριά από το «Απόστολος Νικολαΐδης». Για αυτό η παρουσία του Αλαφούζου στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, για το μπαράζ ανόδου ανάμεσα στον Λεβαδειακό και στη Βέροια, ήταν ασυνήθιστη.

Ο Αλαφούζος είδε τον Λεβαδειακό να νικά 1-0 και να προβιβάζεται στη Superleague. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός διατηρεί φιλική σχέση με το αφεντικό της βοιωτικής ομάδας, Γιάννη Κομπότη και αυτός ήταν ο λόγος του σύντομου ταξιδιού του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News