ΑΕΚ: Ο Βράνιες έφυγε για Βελιγράδι... παρέα με Ολυμπιακούς!

ΑΕΚ: Ο Βράνιες έφυγε για Βελιγράδι… παρέα με Ολυμπιακούς! Τα δεδομένα για το μέλλον του Βόσνιου αμυντικού

Είναι δεδομένο, πως για την ΑΕΚ υπάρχουν πολλά θέματα ανοιχτά που θα πρέπει να τεθούν επί τάπητος το προσεχές διάστημα. Αναμφίβολα, ένα από αυτά αφορά το μέλλον του Ογκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος έριξε και άλλο νερό στο μύλο της αμφιβολίας για το μέλλον του, αναχωρώντας για το Βελιγράδι – σε πτήση μάλιστα γεμάτη από οπαδούς του Ολυμπιακού που πήγαιναν για το μπασκετικό final 4 – πριν καν να πέσει η αυλαία της σεζόν.

Ο Βράνιες αδυνατεί να διαχειριστεί όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ

Είναι ξεκάθαρο πλέον σε όλους, πως ο Βράνιες αδυνατεί να διαχειριστεί πνευματικά όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ και τον αφορούν. Επέστρεψε για να γίνει βασικός, αλλά από τη στιγμή που φάνηκε μέσα στο γήπεδο πως δεν είναι ο παλιός Βράνιες και έχασε τη θέση του στην 11άδα, άρχισαν τα ζητήματα. Ετσι, μόνο τυχαίο δεν είναι πως στην ΑΕΚ υπάρχει πεποίθηση σε αρκετούς, πως πολλά από όσα συνέβησαν και με τους τραυματισμούς των τελευταίων εβδομάδων, εντάσσονται στα καπρίτσια του Βόσνιου.

Για ακατανόητο λόγο, ο Βράνιες δεν ταίριαξε ποτέ αγωνιστικά με τον Τζαβέλλα. Και εάν ο Ελληνας διεθνής φέρθηκε έξυπνα, διαχειρίστηκε την κατάσταση – ειδικά κατά την περίοδο που έμεινε εκτός βασικών επιλογών – και θεωρείται θετικό στοιχείο στα αποδυτήρια, ο Βράνιες έχασε πάλι τον έλεγχο. Στην πορεία της σεζόν, φάνηκε πως ο Βόσνιος παραμένει παιδί και μάλιστα κακομαθημένο σε αρκετά πράγματα. Ειδικά από τη στιγμή που είδε να αμφισβητείται η πρωτοκαθεδρία του, δεν είχε μυαλό για να σταθεί και να συμπεριφερθεί κανονικά.

Η λύση για ΑΕΚ και Βράνιες ίσως έρθει από την Κύπρο

Ισως η λύση για την ΑΕΚ και τον Βράνιες να έρθει από την Κύπρο. Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν, πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα που μπορεί να δώσει χρήμα και θέλει να ρίξει δίχτυα στο ελληνικό πρωτάθλημα, ώστε να πάρει παίκτες με καλό όνομα. Ο Απόλλων Λεμεσού έκανε τη ζημιά φέτος και όλοι οι «μεγάλοι» της Κύπρου ψάχνονται και ο Βράνιες έχει πέραση. Ο ίδιος πάντως, έλεγε πως δεσμεύεται για ακόμα ένα χρόνο με την ΑΕΚ και δεν σκέφτεται κάτι άλλο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News