Άρης Μεταγραφές: Μίλησαν στο Skype Καρυπίδης- Μπούργος «προχώρα με τους παίκτες που σου ταιριάζουν»

Για τρεις ώρες μιλούσαν μέσω Skype o Θόδωρος Καρυπίδης με τον Χερμάν Μπούργος που βρίσκεται ήδη στη Μαδρίτη, σε νέα συζήτηση για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας και με ανοιχτά χαρτιά, καθώς επιβεβαιώθηκε και η ευρωπαϊκή συμμετοχή του Άρη.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη έδωσε το πράσινο φως στον Αργεντινό τεχνικό για να συνεχίσει το πλάνο του, όπως είχαν πει αρχικά. «Κάνε τον σχεδιασμό σύμφωνα με το πλάνο που έχεις στο μυαλό σου. Προχώρα με τους ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν στα σχέδια σου για τη νέα περίοδο», του είπε ο Θόδωρος Καρυπίδης. 

Η λίστα με τους λάτιν παίκτες

Όπως έχει γράψει το sportday.gr, ήδη είναι έτοιμη μία λίστα με παίκτες που ενδιαφέρον τον Μπούργος, αλλά και με τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση. Μέσα σ΄αυτούς είναι αρκετοί ποδοσφαιριστές από την Ατλέτικο Β, αλλά και από άλλες ανάλογες ομάδες (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη) για τους οποίους ο Μπούργος έχει ξεκάθαρη εικόνα. 

Στις 2 Ιουνίου συμφώνησαν να μεταβεί ο Θόδωρος Καρυπίδης στη Μαδρίτη για να έχουν μία συνάντηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Παράλληλα ο προπονητής του Άρη ζήτησε την παραμονή των Κουέστα και Ματίγια, με τους οποίους έχει γίνει έτσι κι αλλιώς μια πρώτη επαφή και κατατέθηκε πρόταση. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News